آموزش صدور گواهینامه در امور مالی عمومی

Certification in Public Finance

نکته: آخرین آپدیت رو دریافت میکنید حتی اگر این محتوا بروز نباشد.
نمونه ویدیوها:
توضیحات دوره: راهنمای کامل قابل اجرا در امور مالی عمومی و مفاهیم مختلف آن: با منابع و مثال‌های قابل دانلود، معنی و محدوده مالیه عمومی را خواهید آموخت. اهمیت و محدوده مالیه عمومی، موضوع - موضوع مالیه عمومی. اصول حداکثر مزایای اجتماعی را بیاموزید. حقایق متفکرانه هنگام خرج کردن، حداکثر مزیت اجتماعی. یادگیری مسائل مربوط به فعالیت های اقتصادی مالیه عمومی (گسترش)، اثرات اقتصادی مخارج عمومی. ابزار مالیه عمومی را بیاموزید: مفاهیم و نقش بودجه، برخی از مفاهیم مرتبط با بودجه، یک بودجه "خوب". بیاموزید که می‌توانید درآمد عمومی را بیاموزید: دریافت‌های درآمد و دریافت‌های سرمایه، مالیات‌ها، ویژگی‌های یک مالیات و غیره مرتبط با این. مالیات و قوانین آن و انواع مختلف قوانین مالیاتی را بیاموزید. آموزش توسعه مالیات، توزیع فقط بار مالیاتی. نظریه مصلحت و نظریه سیاسی اجتماعی و ارزیابی آن. در مورد تئوری توانایی پرداخت بیاموزید: شاخص های عینی و ذهنی، محدودیت های رویکرد ذهنی، تأثیر، جابجایی و وقوع مالیات، یادگیری تمایز بین تأثیر و وقوع مالیات و تفاوت بین اجتناب از مالیات و فرار مالیاتی. درباره اهمیت مطالعه مشکل بروز بیاموزید. نظریه انتشار. طبقه بندی و انتخاب مالیات ها: مستقیم و غیر مستقیم، مالیات بر ارزش افزوده. مزایا و معایب تأثیر مالیات بر تولید و رشد و تأثیرات بر توانایی کار، پس انداز و سرمایه گذاری را بیاموزید. اگر شغل شما شامل بدهی عمومی باشد: معنای بدهی عمومی و خصوصی و محدودیت های آن، این آموزش مفید خواهد بود. تأثیر بدهی عمومی را بیاموزید: بدهی عمومی و رشد اقتصادی، وام در مقابل مالیات و تفاوت بین مالیات و وام، بازخرید بدهی عمومی. کشف کنید که چگونه می توانید دانش مربوط به هزینه های عمومی، هزینه های عمومی و زندگی اقتصادی را به دست آورید. پیش نیازها: شما باید به امور مالی عمومی علاقه داشته باشید. علاقه به اهمیت و دامنه مالیه عمومی، موضوع - موضوع مالیه عمومی. کشورهای توسعه یافته و دارایی عمومی درآمد عمومی را بیاموزید: دریافت های درآمد و دریافت های سرمایه، مالیات ها، ویژگی های یک مالیات و غیره مرتبط با این. مالیات و قوانین آن و انواع قوانین مالیاتی. علاقه مند به کسب دانش توسعه مالیات، توزیع عادلانه بار مالیاتی باشید. نظریه مصلحت و نظریه سیاسی اجتماعی و ارزیابی آن. داشتن علاقه به درک شامل بدهی عمومی: معنای بدهی عمومی و خصوصی و محدودیت های آن. مقایسه بدهی عمومی و خصوصی اثر بدهی عمومی: بدهی عمومی و رشد اقتصادی.

توضیحات

قدم بعدی را در حرفه خود بردارید! خواه شما یک حرفه ای آینده دار، یک مدیر اجرایی با تجربه، مدیر مشتاق، حرفه ای نوظهور باشید. این دوره فرصتی برای تقویت امور مالی عمومی است. ، کارایی خود را برای رشد حرفه ای افزایش دهید و تأثیر مثبت و پایداری در کسب و کار یا سازمان داشته باشید.


با این دوره به عنوان راهنمای شما، یاد می گیرید که چگونه:

  • همه کارکردها و مهارت های اساسی مورد نیاز مالیه عمومی است.

  • معنای مالیه عمومی را به اهمیت و دامنه مالیه عمومی، موضوع - موضوع مالیه عمومی تبدیل کنید. کشورهای توسعه یافته و دارایی عمومی، کشورهای توسعه نیافته و دارایی عمومی.

  • به قالب‌ها و قالب‌های توصیه‌شده برای اطلاعات جزئیات مربوط به امور مالی عمومی دسترسی پیدا کنید.

  • مطالعات موردی مفید، درآمد عمومی را بیاموزید: دریافت‌های درآمد و دریافت‌های سرمایه، مالیات‌ها، ویژگی‌های یک مالیات و غیره مرتبط با این. مالیات و قوانین آن و انواع قوانین مالیاتی. طبقه بندی و انتخاب مالیات ها: مستقیم و غیر مستقیم، مالیات بر ارزش افزوده. مزایا و معایب مالیات های مستقیم مزایا و معایب مالیات های غیرمستقیم. مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر فروش. جزئیات در مورد مالیات بر ارزش افزوده مزایا و معایب مالیات بر ارزش افزوده.

  • امروز روی خودتان سرمایه گذاری کنید و از مزایای آن برای سال های آینده بهره مند شوید.


چارچوب های دوره

سخنرانی‌های ویدیویی جذاب، مطالعات موردی، ارزیابی، منابع قابل دانلود و تمرین‌های تعاملی. این دوره برای آشنایی با معنی و دامنه امور مالی عمومی ایجاد شده است. اهمیت و محدوده مالیه عمومی، موضوع - موضوع مالیه عمومی. کشورهای توسعه یافته و دارایی عمومی، کشورهای توسعه نیافته و دارایی عمومی. اصول حداکثر مزایای اجتماعی. درآمد عمومی: دریافت‌های درآمد و دریافت‌های سرمایه، مالیات‌ها، ویژگی‌های یک مالیات و غیره مربوط به این موضوع. مالیات و قوانین آن و انواع قوانین مالیاتی. توسعه مالیات، توزیع عادلانه بار مالیاتی. نظريه مصلحت و نظريه سياسي اجتماعي و ارزيابي آن.

طبقه بندی و انتخاب مالیات ها: مستقیم و غیر مستقیم، مالیات بر ارزش افزوده. مزایا و معایب مالیات های مستقیم مزایا و معایب مالیات های غیرمستقیم. مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر فروش. جزئیات در مورد مالیات بر ارزش افزوده مزایا و معایب مالیات بر ارزش افزوده معنی بدهی عمومی و خصوصی و محدودیت های آن مقایسه بدهی عمومی و خصوصی اثر بدهی عمومی: بدهی عمومی و رشد اقتصادی، وام در مقابل مالیات و تفاوت بین مالیات و وام، بازخرید بدهی عمومی. مزایا و معایب بدهی عمومی

این دوره شامل مطالعات موردی متعدد، منابعی مانند قالب‌ها، الگوها، کاربرگ‌ها، مطالب خواندنی، آزمون‌ها، خودارزیابی، مطالعه فیلم و تکالیف برای پرورش و ارتقاء مالیه عمومی شما در جزئیات است.

در بخش اول دوره، جزئیات معنی و محدوده مالیه عمومی را خواهید آموخت. اهمیت و محدوده مالیه عمومی، موضوع - موضوع مالیه عمومی. کشورهای توسعه یافته و دارایی عمومی، کشورهای توسعه نیافته و دارایی عمومی. اصول حداکثر مزایای اجتماعی. حقایق متفکرانه هنگام خرج کردن، حداکثر مزیت اجتماعی. مسائل مربوط به فعالیت های اقتصادی مالیه عمومی (تبصره)، اثرات اقتصادی مخارج عمومی. ابزار مالیه عمومی: مفاهیم و نقش بودجه، برخی از مفاهیم مرتبط با بودجه، یک بودجه "خوب" و درآمد عمومی را یاد خواهید گرفت: درآمدهای درآمدی و دریافتی های سرمایه، مالیات ها، ویژگی های یک مالیات و غیره مرتبط با این. مالیات و قوانین آن و انواع قوانین مالیاتی. توسعه مالیات.

در بخش میانی دوره، شما یاد خواهید گرفت که چگونه دانش مربوط به تئوری توانایی پرداخت را توسعه دهید: شاخص های عینی و ذهنی، محدودیت های رویکرد ذهنی، تأثیر، تغییر و وقوع مالیات، تمایز بین تأثیر و وقوع مالیات و تفاوت بین اجتناب مالیاتی و فرار مالیاتی. نظریه های تغییر مالیات: تئوری تمرکز و انتشار. اهمیت مطالعه مشکل بروز. نظریه انتشار.

در بخش پایانی دوره، دانش مربوط به طبقه‌بندی و انتخاب مالیات‌ها را توسعه خواهید داد: مستقیم و غیرمستقیم، ارزش افزوده، مزایا و معایب مالیات‌های مستقیم. مزایا و معایب مالیات های غیرمستقیم. مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر فروش. جزئیات در مورد مالیات بر ارزش افزوده مزایا و معایب مالیات بر ارزش افزوده. اثرات مالیات بر تولید و رشد و تأثیرات بر توانایی کار، پس انداز و سرمایه گذاری. بدهی عمومی: معنای بدهی عمومی و خصوصی و محدودیت های آن. مقایسه بدهی عمومی و خصوصی اثر بدهی عمومی: بدهی عمومی و رشد اقتصادی و همچنین هزینه های عمومی.


قسمت 1


مقدمه و طرح مطالعه

· مربی خود را معرفی و بشناسید

· طرح مطالعه و ساختار دوره


1. معنی و محدوده مالیه عمومی

1.1. مقدمه

1.2. اهمیت و دامنه مالیه عمومی

1.3. توابع کشورهای مدرن

1.4. موضوع - موضوع مالیه عمومی

1.5. روندها در امور مالی عمومی

1.6. بدهی ملی

1.7. فعال کردن امور مالی

1.8. کشورهای توسعه یافته و دارایی عمومی

1.9. کشورهای توسعه نیافته و دارایی عمومی


2. اصول حداکثر مزایای اجتماعی

2.1. مقدمه

2.2. حقایق متفکر هنگام خرج کردن

2.3. حداکثر مزیت اجتماعی


3. مسائل مربوط به فعالیت های اقتصادی مالیه عمومی (تقویت)

3.1. مقدمه

3.2. اثرات اقتصادی مخارج عمومی

3.3. سایر اثرات مخارج عمومی


4. ابزار مالیه عمومی: مفاهیم و نقش بودجه

4.1. مقدمه

4.2. برخی از مفاهیم مرتبط با بودجه

4.3. بودجه "خوب"


5. درآمد عمومی: دریافتی درآمد و دریافتی سرمایه

5.1. مقدمه

5.2. مالیات

5.3. ویژگی های مالیات

5.4. تفاوت بین هزینه ها و قیمت

5.5. هدایا و کمک هزینه


6. مالیات و قوانین آن

6.1. مقدمه.

6.2. توسعه مالیات

6.3. Canon of Certainty

6.4. Canon of Economy

6.5. فقط توزیع بار مالیاتی


7. نظریه مصلحت

7.1. مقدمه.


8. نظریه اجتماعی - سیاسی


8.1. مقدمه

8.2. ارزیابی نظریه


9. نظریه توانایی پرداخت: شاخص های عینی و ذهنی


9.1. مقدمه

9.2. محدودیت های رویکرد ذهنی

قسمت 2


10. تأثیر، تغییر و بروز مالیات

10.1. مقدمه.

10.2. تمایز بین تأثیر و وقوع مالیات

10.3. جابجایی مالیات

10.4. تفاوت بین فرار مالیاتی و فرار مالیاتی


11. نظریه های تغییر مالیات: تئوری تمرکز و انتشار

11.1. مقدمه.

11.2. اهمیت مطالعه مشکل بروز


12. نظریه انتشار


12.1. مقدمه


13. طبقه بندی و انتخاب مالیات ها: مستقیم و غیر مستقیم، مالیات بر ارزش افزوده

13.1. مقدمه

13.2. مزایای مالیات های مستقیم

13.3. معایب مالیات های مستقیم

13.4. مزایای مالیات های غیر مستقیم

13.5. معایب مالیات های غیر مستقیم

13.6. تعریف Vat

13.7. مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر فروش

13.8. مالیات بر ارزش افزوده و مالیات غیر مستقیم

13.9. اشکال مختلف مالیات بر ارزش افزوده

13.10. محاسن Vat

13.11. معایب مالیات بر ارزش افزوده


14. اثرات مالیات بر تولید و رشد

14.1. مقدمه

14.2. تأثیرات بر توانایی کار، پس انداز و سرمایه گذاری

14.3. تأثیرات بر میل به کار، پس انداز و سرمایه گذاری

14.4. واکنش روانی مالیات دهندگان

14.5. توزیع در مقابل تولید

14.6. مالیات و ثبات اقتصادی

14.7. مالیات و افسردگی


15. بدهی عمومی: معنای بدهی عمومی و خصوصی و محدودیت های آن

15.1. مقدمه

15.2. مقایسه بدهی خصوصی و عمومی

15.3. اهداف بدهی عمومی


16. اثر بدهی عمومی: بدهی عمومی و رشد اقتصادی

16.1. مقدمه

16.2. وام در مقابل مالیات

16.3. تفاوت بین مالیات و وام

16.4. بازخرید بدهی عمومی

16.5. مزایا و معایب بدهی عمومی


17. مخارج عمومی

17.1. مقدمه

17.2. هزینه های عمومی و زندگی اقتصادی

17.3. سایر قوانین مخارج عمومی


قسمت 3


تکالیف

· منظور شما از مالیه عمومی چیست؟ پاسخ را به زبان خودتان یادداشت کنید.

· چرا انواع مختلف توپ های مالیاتی مهم است؟ توسعه مالیات را به زبان خودتان توضیح دهید.

· تفاوت بین مالیات مستقیم و غیر مستقیم چیست؟ پاسخ را به زبان خودتان یادداشت کنید

فرآیند مالیه عمومی

مطالعه موردی مالیه عمومی

الگوهای مالیه عمومی


مالیات عمومی به مدیریت درآمد، مخارج و بدهی دولت به منظور دستیابی به اهداف مختلف اقتصادی و اجتماعی اشاره دارد. این شامل فرآیندهایی است که از طریق آن دولت ها درآمد جمع آوری می کنند، منابع را تخصیص می دهند و کالاها و خدمات عمومی را به نفع جامعه تامین مالی می کنند. در اینجا برخی از جنبه های کلیدی مالیه عمومی آورده شده است:

  1. تولید درآمد: دولت ها از طریق منابع مختلف، از جمله مالیات (مانند مالیات بر درآمد، مالیات فروش، مالیات بر دارایی)، هزینه ها، جریمه ها، تعرفه ها و کمک های بلاعوض، درآمد جمع آوری می کنند. تولید درآمد برای تامین مالی هزینه های عمومی و ارائه خدمات و زیرساخت های ضروری ضروری است.

  2. تخصیص هزینه: دولت ها بودجه عمومی را برای تأمین مالی طیف گسترده ای از هزینه ها، از جمله آموزش، مراقبت های بهداشتی، زیرساخت ها، دفاع، برنامه های رفاه اجتماعی، ایمنی عمومی و حفاظت از محیط زیست اختصاص می دهند. تخصیص بودجه بر اساس اولویت های سیاست، نیازهای اجتماعی و محدودیت های بودجه هدایت می شود.

  3. بودجه و سیاست مالی: بودجه ریزی شامل فرآیند برنامه ریزی، تهیه و اجرای بودجه های دولتی است. سیاست مالی به استفاده از مالیات، مخارج و استقراض توسط دولت برای تأثیرگذاری بر فعالیت های اقتصادی و دستیابی به اهداف کلان اقتصادی مانند رشد اقتصادی، ثبات قیمت ها و اشتغال کامل اشاره دارد.

  4. مدیریت بدهی: دولت ها ممکن است از طریق انتشار اوراق قرضه، وام یا سایر ابزارهای بدهی برای تأمین مالی کسری بودجه یا پروژه های سرمایه ای وجوه قرض کنند. مدیریت بدهی شامل نظارت و مدیریت سطوح بدهی دولت، هزینه‌های بهره، و برنامه‌های بازپرداخت برای اطمینان از پایداری مالی و قابل دسترس بودن بدهی است.

  5. کالاها و خدمات عمومی: امور مالی عمومی نقش مهمی در ارائه کالاها و خدمات عمومی ایفا می کند که به نفع جامعه به عنوان یک کل است و نمی تواند به طور کارآمد توسط بخش خصوصی ارائه شود. نمونه‌هایی از کالاهای عمومی عبارتند از دفاع ملی، زیرساخت‌های عمومی (مانند جاده‌ها، پل‌ها، و خدمات عمومی)، اجرای قانون و خدمات بهداشت عمومی.

  6. سیاست های مالیاتی: سیاست های مالیاتی بر رفتار اقتصادی، توزیع درآمد و درآمد دولت تأثیر می گذارد. دولت ها ممکن است سیستم های مالیاتی را برای ارتقای کارایی اقتصادی، برابری، سادگی و سهولت اداری طراحی کنند. سیاست های مالیاتی اغلب شامل مبادله بین افزایش درآمد و به حداقل رساندن تحریف انگیزه های اقتصادی است.

  7. اقتصاد بخش عمومی: مالیه عمومی ارتباط نزدیکی با مطالعه اقتصاد بخش عمومی دارد که به بررسی نقش دولت در اقتصاد، کارایی و اثربخشی مداخلات دولت و تأثیر سیاست‌های عمومی بر تخصیص منابع، توزیع درآمد می‌پردازد. و رفاه اقتصادی.

  8. روابط مالی بین دولتی: امور مالی عمومی همچنین شامل مطالعه روابط مالی بین سطوح مختلف دولت (مانند دولت های مرکزی، ایالتی و محلی) و مکانیسم های تقسیم درآمد، نقل و انتقالات مالی، و هماهنگی سیاست های مالی برای توسعه پایداری مالی و برابری بین دولتی.

به طور کلی، امور مالی عمومی نقشی حیاتی در شکل‌دهی چشم‌انداز اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشورهای سراسر جهان دارد، بر تخصیص منابع، توزیع درآمد و رفاه کلی شهروندان تأثیر می‌گذارد.


سرفصل ها و درس ها

مقدمه، معنا و محدوده مالیه عمومی Introduction, Meaning and scope of public finance

  • معرفی Introduction

  • 2. واحد 1.1. معنی و محدوده مالیه عمومی (مقدمه) 2. Unit 1.1. Meaning and scope of public finance (Introduction)

  • 3. واحد 1.2. اهمیت و دامنه مالیه عمومی 3. Unit 1.2. Importance and scope of public finance

  • 4. واحد 1.3. کارکردهای ایالات مدرن 4. Unit 1.3. Functions of modern States

  • 5. واحد 1.4. موضوع مالیه عمومی 5. Unit 1.4. Subject matter of public finance

  • 6. واحد 1.5. روندهای مالی عمومی 6. Unit 1.5. Trends in public finance

  • 7. واحد 1.6. بدهی ملی 7. Unit 1.6. National Debt

  • 8. واحد 1.7. فعال سازی امور مالی 8. Unit 1.7. Activating finance

  • 9. واحد 1.8. کشورهای توسعه یافته و مالیه عمومی 9. Unit 1.8. Developed countries and public finance

  • 10. واحد 1.9. تحت کشورهای توسعه یافته و دارایی عمومی 10. Unit 1.9. Under developed countries and public finance

2. اصول حداکثر مزایای اجتماعی 2. Principles of maximum social advantages

  • 11. واحد 2.1. اصول حداکثر مزایای اجتماعی 11. Unit 2.1. Principles of maximum social advantages

  • 12. واحد 2.2. حقایق متفکرانه هنگام خرج کردن 12. Unit 2.2. The thoughtful Facts While Spending

  • 13. واحد 2.3. حداکثر مزیت اجتماعی 13. Unit 2.3. Maximum social advantage

3. مسائل مربوط به فعالیت های اقتصادی مالیه عمومی 3. Issues related to economic activities of Public finance

  • 14. واحد 3.1. مسائل مربوط به فعالیت های اقتصادی مالیه عمومی 14. Unit 3.1. Issues related to economic activities of public finance

  • 15. واحد 3.2. اثرات اقتصادی مخارج عمومی 15. Unit 3.2. Economic effects of public expenditure

  • 16. واحد 3.3. سایر اثرات مخارج عمومی 16. Unit 3.3. Other effects of public expenditure

4. ابزار مالیه عمومی: مفاهیم و نقش بودجه 4. Instrument of public finance : concepts and role of budget

  • 17. واحد 4.1. ابزار مفهوم مالیه عمومی و نقش بودجه 17. Unit 4.1. Instrument of public finance concept and role of budget

  • 18. واحد 4.2. برخی از مفاهیم مرتبط با بودجه 18. Unit 4.2. Some concepts associated with budgets

  • 19. واحد 4.3. یک بودجه خوب 19. Unit 4.3. A good budget

5. درآمد عمومی: دریافتی درآمد و دریافتی سرمایه 5. Public revenue: revenue receipts and capital receipts

  • 20. واحد 5.1. درآمدهای درآمد عمومی و دریافتی سرمایه 20. Unit 5.1. Public revenue revenue receipts and capital receipts

  • 21. واحد 5.2. مالیات 21. Unit 5.2. Taxes

  • 22. واحد 5.3. ویژگی های مالیات 22. Unit 5.3. Characteristics of a tax

  • 23. واحد 5.4. تفاوت بین هزینه و قیمت 23. Unit 5.4. Difference between fees and price

  • 24. واحد 5.5. هدایا و کمک هزینه 24. Unit 5.5. Gifts and Grant

6. مالیات و قوانین آن 6. Taxation and its canons

  • 25. واحد 6.1. مالیات و آن توپ است 25. Unit 6.1. Taxation and it's cannon

  • 26. واحد 6.2. توسعه مالیات 26. Unit 6.2. The development of taxation

  • 27. واحد 6.3. قانون یقین 27. Unit 6.3. Canon of certainty

  • 28. واحد 6.4. قانون اقتصاد 28. Unit 6.4. Canon of economy

  • 29. واحد 6.5. فقط توزیع بار مالیاتی 29. Unit 6.5. Just distribution of tax burden

7. نظریه مصلحت 7. Expediency theory

  • 30. واحد 7.1. نظریه مصلحت 30. Unit 7.1. Expediency theory

8. نظریه سیاسی اجتماعی 8. Socio-political theory

  • 31. واحد 8.1. نظریه سیاسی اجتماعی 31. Unit 8.1. Socio political theory

  • 32. واحد 8.2. ارزیابی نظریه 32. Unit 8.2. Evaluation of theory

9. نظریه توانایی پرداخت: شاخص های عینی و ذهنی 9. Ability to Pay theory: objective and subjective indices

  • 33. واحد 9.1. توانایی پرداخت نظری به شاخص های عینی و ذهنی 33. Unit 9.1. Ability to pay theory objective and subjective indices

  • 34. واحد 9.2. محدودیت های رویکرد ذهنی 34. Unit 9.2. Limitations of subjective approach

10. تأثیر، جابجایی و وقوع مالیات 10. Impact, shifting and incidence of taxation

  • 35. واحد 10.1. تأثیر، تغییر و بروز مالیات 35. Unit 10.1. Impact, shifting and incidence of taxation

  • 36. واحد 10.2. تمایز بین تأثیر و وقوع مالیات 36. Unit 10.2. Distinction between impact and Incidence of taxation

  • 37. واحد 10.3. جابجایی مالیات 37. Unit 10.3. Shifting of tax

  • 38. واحد 10.4. تفاوت بین فرار مالیاتی و فرار مالیاتی 38. Unit 10.4. Difference between Tax avoidance and Tax evasion

11. نظریه های تغییر مالیات: تئوری تمرکز و انتشار 11. Theories of tax shifting : concentration and diffusion theory

  • 39. واحد 11.1. تئوری های تغییر تمرکز مالیات و نظریه انتشار 39. Unit 11.1. Theories of tax shifting concentration and diffusion theory

  • 40. واحد 11.2. اهمیت مطالعه مشکل بروز 40. Unit 11.2. Importance of Incidence Problem Study

12. نظریه انتشار 12. Diffusion theory

  • 41. واحد 12.1. نظریه انتشار 41. Unit 12.1. Diffusion theory

13. طبقه بندی و انتخاب مالیات ها: مستقیم و غیر مستقیم، مالیات بر ارزش افزوده 13. Classification and Choice of Taxes: Direct and indirect, Vat

  • 42. واحد 13.1. طبقه بندی و انتخاب مالیات های مستقیم و غیرمستقیم، مالیات بر ارزش افزوده 42. Unit 13.1. Classification and Choice of Taxes Direct and Indirect,VAT

  • 43. واحد 13.2. مزایای مالیات مستقیم 43. Unit 13.2. Merits of Direct tax

  • 44. واحد 13.3. معایب مالیات های مستقیم 44. Unit 13.3. Demerits of Direct taxes

  • 45. واحد 13.4. مزایای مالیات غیر مستقیم 45. Unit 13.4. Merits of Indirect tax

  • 46. ​​واحد 13.5. معایب مالیات های غیر مستقیم 46. Unit 13.5. Demerits of indirect taxes

  • 47. واحد 13.6. تعاریف مالیات بر ارزش افزوده 47. Unit 13.6. Definitions of VAT

  • 48. واحد 13.7. مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر فروش 48. Unit 13.7. VAT and Sales Tax

  • 49. واحد 13.8. مالیات بر ارزش افزوده و مالیات غیر مستقیم 49. Unit 13.8. VAT and excise duty

  • 50. واحد 13.9. اشکال مختلف مالیات بر ارزش افزوده 50. Unit 13.9. Various forms of value added tax

  • 51. واحد 13.10. مزایای مالیات بر ارزش افزوده 51. Unit 13.10. Merits of VAT

  • 52. واحد 13.11. معایب مالیات بر ارزش افزوده 52. Unit 13.11. Demerits of VAT

14. اثرات مالیات بر تولید و رشد 14. Effects of taxation on production and growth

  • 53. واحد 14.1. اثرات مالیات بر تولید و رشد 53. Unit 14.1. Effects of taxation on production and growth

  • 54. واحد 14.2. تأثیر بر توانایی کار، پس انداز و سرمایه گذاری 54. Unit 14.2. Effects on ability to work, saving and investment

  • 55. واحد 14.3. تأثیر بر میل به کار، پس انداز و سرمایه گذاری 55. Unit 14.3. Effects on the desire to work,save and invest

  • 56. واحد 14.4. واکنش روانی مالیات دهندگان 56. Unit 14.4. Psychological reaction of the tax payers

  • 57. واحد 14.5. توزیع در مقابل تولید 57. Unit 14.5. Distribution vs.Production

  • 58. واحد 14.6. مالیات و ثبات اقتصادی 58. Unit 14.6. Taxation and economic stability

  • 59. واحد 14 7. مالیات و افسردگی 59. Unit 14 7. Taxation and depression

15. بدهی عمومی: منظور از بدهی عمومی و خصوصی و محدودیت های آن 15. Public Debt: meaning of Public and Private Debt and its Limitations

  • 60. واحد 15.1. معنای بدهی عمومی بدهی عمومی و خصوصی و حدود آن 60. Unit 15.1. Public debt meaning of public and private debt & it's limits

  • 61. واحد 15.2. مقایسه بدهی خصوصی و دولتی 61. Unit 15.2. Comparison between private and public debt

  • 62. واحد 15.3. اهداف بدهی عمومی 62. Unit 15.3. Objectives of public debt

16. اثر بدهی عمومی: بدهی عمومی و رشد اقتصادی 16. Effect of public debt : public debt and economic growth

  • 63. واحد 16.1. اثر بدهی عمومی بدهی عمومی و رشد اقتصادی 63. Unit 16.1. Effect of public debt public debt and economic growth

  • 64. واحد 16.2. وام در مقابل مالیات 64. Unit 16.2. Loans versus Taxes

  • 65. واحد 16.3. بازپرداخت بدهی های عمومی 65. Unit 16.3. Redemption of public debt

  • 66. واحد 16.4. مزایا و معایب بدهی عمومی 66. Unit 16.4. Advantages and Disadvantages of public debt

17. مخارج عمومی 17. Public expenditure

  • 67. واحد 17.1. هزینه های عمومی 67. Unit 17.1. Public expenditure

  • 68. واحد 17.2.; هزینه های عمومی و زندگی اقتصادی 68. Unit 17.2.; Public expenditure and economic life

  • 69. واحد 17.3. سایر توپ های مخارج عمومی 69. Unit 17.3.;Other cannons of public expenditure

تکلیف و کار درسی Assignment and Coursework

  • 70. بخش تکلیف . نهایی 70. Assignment part . Final

  • فرآیند مالیه عمومی Process of Public Finance

  • مطالعه موردی مالیه عمومی Case Study of Public Finance

  • الگوهای مالیه عمومی Templates of Public Finance

نمایش نظرات

آموزش صدور گواهینامه در امور مالی عمومی
جزییات دوره
10 hours
73
Udemy (یودمی) Udemy (یودمی)
(آخرین آپدیت)
1,000
از 5
ندارد
ندارد
ندارد
جهت دریافت آخرین اخبار و آپدیت ها در کانال تلگرام عضو شوید.

Google Chrome Browser

Internet Download Manager

Pot Player

Winrar

Human and Emotion: CHRMI Human and Emotion: CHRMI

یادگیری الکترونیکی ، مشاوره ، توسعه رهبری منابع انسانی ، رهبری ، شغل ، مهارت های زندگی و مربیگری خود توسعه از طریق یادگیری الکترونیکی ، مشاوره ، کتابهای مدیریت ، کارگاهها و توسعه سازمانی همکاری با چندین سیستم عامل بین المللی ، دانشگاه ها و گروه ها. 1. سخنران انگیزشی ، مشارکت کننده کاغذ سفید ، مدیر فرهنگ ، رهبری و مربی مهارت های نرم در سازمان های مختلف سطح جهانی بیش از 500 ساعت آموزش برای 1000 نفر به اضافه کارکنان ارائه کردند. 2. دوره های مختلف ارائه شده در چندین سیستم عامل بین المللی که دارای بیش از 100 ساعت محتوای ویدئویی است ، با 100000 دانش آموز به علاوه بیش از 150 کشور در سراسر جهان. 3. مدرس مهمان برای صنعت اتصال و قرار دادن سلول در کالج ها ، مutesسسات و دانشگاه های مختلف بین المللی و معتبر در مجموع بیش از 200 ساعت جلسه با 5000 دانش آموز به اضافه