این دوره یک نمای کلی از موضوعات مهم مرتبط با مهندسی برق و مهندسی الکترونیک مهندسی برق ارائه می دهد. این دوره در مجموع از 7 سخنرانی تشکیل شده است. هر سخنرانی با بحث مفصل پوشش داده می شود. کل دوره حدود 1 ساعت است. همه سخنرانی ها به روشی ساده و دقیق ارائه می شود که به مبتدیان کمک می کند تا مفاهیم اساسی برق را درک کنند.
سخنرانی 1: در این سخنرانی، طرح کلی دوره و معرفی مدرس مورد بحث قرار خواهد گرفت.
سخنرانی 2: مدار الکتریکی چیست انواع مختلف آنها مانند اتصال کوتاه، مدار باز، مدار خطی، مدار یک طرفه، مدار دو طرفه، مدار غیر خطی، مدار فعال و غیرفعال و قطعات شبکه برق مورد بحث قرار خواهد گرفت. .
سخنرانی 3: بحث مختصری در مورد موتورهای الکتریکی و ژنراتورها، انواع نحوه عملکرد آنها، و کاربردهای عملی آنها.
سخنرانی 4: دانشجویان تمام تئوری های مهم مربوط به ترانسفورماتورها، انواع مختلف آنها، قطعات ترانسفورماتور قدرت، اصل کار آنها، نحوه محاسبه بازده ترانسفورماتور، انواع تلفات در ترانسفورماتور و کاربردهای عملی را یاد خواهند گرفت./p>
سخنرانی 5: در این سخنرانی انواع مختلف ابزارهای الکتریکی و تجهیزات آزمایشگاهی که مهندسین الکترونیک و برق در طول آزمایشات یا در کار میدانی استفاده می کنند
سخنرانی 6: بحث مختصری در مورد کنترلکننده منطقی برنامهپذیر [PLC]، انواع اجزا و کاربردهای عملی آن.
سخنرانی 7: در این سخنرانی دانشجویان یاد خواهند گرفت که سیستم SCADA کنترل نظارتی و جمع آوری داده چیست؟ و چگونگی کمک به فرآیند اتوماسیون، قطعات و کاربردهای عملی آنها.
سخنرانی 8: در آخرین سخنرانی در مورد رله ها بحث خواهد شد. نقش آنها در زمینه برق چگونه به عنوان وسایل حفاظتی و خاموش کننده استفاده می شود، انواع آنها چیست و چه کاربردهای تجاری و صنعتی دارند.
این دوره برای چه کسانی است:
مهندسین تازه کار و مبتدیانی که به رشته برق علاقه مند هستند.
افرادی که علاقه مندند برقکار شوند.
دانش آموزانی که می خواهند اصول اولیه کنترل ژنراتورهای موتور را بیاموزند.
مربی
نمایش نظرات