آموزش تفکر طراحی کاربردی (Practical Design Thinking) - آخرین آپدیت

دانلود Practical Design Thinking

نکته: ممکن هست محتوای این صفحه بروز نباشد ولی دانلود دوره آخرین آپدیت می باشد.
نمونه ویدیوها:
توضیحات دوره:

با یادگیری عملی، مهارت‌های خود را ارتقا دهید. در این دوره تعاملی و کاربردی، همراه با مدرس «کریس نودر»، ضروریات هر مرحله از فرآیند تفکر طراحی را بیاموزید. هر بخش از این دوره شامل یک واحد آموزشی و به دنبال آن یک چالش عملی اختیاری است. مهارت‌ها و دانش لازم را کسب کنید تا بتوانید فرآیند تفکر طراحی را در پروژه‌های واقعی خود پیاده‌سازی کنید. شما می‌توانید این دوره را به صورت گروهی و تیمی بگذرانید و یا به صورت مستقل یاد بگیرید و سپس یک جلسه تفکر طراحی را با تیم خود مدیریت کنید. از جمع‌آوری داده‌های کاربر و ترسیم نقشه تجربه گرفته تا هدف‌گذاری، ایده‌پردازی، سناریونویسی، پروتوتایپینگ و فراتر از آن، این دوره برای اعضای تیم محصول و متخصصان UX در سازمان‌هایی با هر اندازه، ایده‌آل است. در طول مسیر، فرصت خواهید داشت تا از هوش مصنوعی برای تمرین مهارت‌های تحقیق کاربر استفاده کنید.

این دوره شامل نقش‌آفرینی (Role Play) مبتنی بر هوش مصنوعی است که به شما اجازه می‌دهد آنچه آموخته‌اید را در شبیه‌سازی‌های تعاملی از مکالمات دنیای واقعی تمرین کنید.


سرفصل ها و درس ها

مقدمه Introduction

  • تفکر طراحی را با انجام دادن آن یاد بگیرید! Learn design thinking by doing it!

  • کدام دوره تفکر طراحی را تماشا کنیم Which design thinking course to watch

1. به‌کارگیری تفکر طراحی در محیط کار 1. Applying Design Thinking in Your Work

  • چه کسانی باید درگیر پروژه باشند Who needs to be involved

  • چه چیزی یک پروژه تفکر طراحی را موفق می‌کند؟ What makes a good design thinking project?

  • ایجاد بیانیه هدف اولیه Creating an initial goal statement

  • بازه زمانی و مدیریت انتظارات Timeframes and expectation setting

2. جمع‌آوری داده‌های کاربر 2. Gathering User Data

  • بهترین روش‌های یادداشت‌برداری Note taking best practices

  • شروع با داده‌های واقعی Start with real data

  • چالش: یادداشت‌برداری از مشاهدات Challenge: Observation note-taking

  • اجرای جلسات مشاهده کاربر Running user observation sessions

  • راه حل: یادداشت‌برداری از مشاهدات Solution: Observation note-taking

  • مصاحبه ۲: دوچرخه‌سوار کوهستان Interview 2: Mountain biker

  • پرسیدن سوالات درست Asking the right questions

  • مصاحبه ۳: فرد پیاده‌گرد با سگ Interview 3: Dog walker

  • مصاحبه ۱: متصدی نگهداری مسیر Interview 1: Trail maintainer

3. تحلیل داده‌ها از طریق نقشه تجربه 3. Analyzing Data by Experience Mapping

  • راه حل: ایجاد یک نقشه تجربه Solution: Create an experience map

  • نقشه‌های تجربه، خلاصه داده‌های اصلی شما هستند Experience maps are your primary data summary

  • چالش: ایجاد یک نقشه تجربه Challenge: Create an experience map

  • ترسیم نقشه تجربه Creating the experience map

4. تعیین اهداف پروژه 4. Set Your Project Goals

  • چالش: استخراج اهداف از نقشه تجربه Challenge: Extract goals from the experience map

  • ایجاد بیانیه‌های مسئله Creating problem statements

  • تبدیل مسائل به اهداف Turning the problems into goals

  • راه حل: استخراج اهداف از نقشه تجربه Solution: Extract goals from the experience map

5. استفاده از پرسونا برای حفظ تمرکز بر کاربر 5. Using Personas to Remain User-Focused

  • ایجاد پرسوناهای مبتنی بر فرض Creating assumption personas

  • چالش: ایجاد پرسونای اصلی و ثانویه Challenge: Create a primary and secondary persona

  • راه حل: ایجاد پرسونای اصلی و ثانویه Solution: Create a primary and secondary persona

6. ایده‌پردازی برای آزادسازی خلاقیت 6. Ideation to Unleash Creativity

  • راه حل: اجرای جلسه ایده‌پردازی با محدودیت زمانی Solution: Run a time-constrained ideation session

  • چالش: اجرای جلسه ایده‌پردازی با محدودیت زمانی Challenge: Run a time-constrained ideation session

  • تیم شما می‌تواند خلاق باشد! Your team CAN be creative!

  • نکاتی برای ایده‌پردازی Tips for ideation

7. ساخت برای دنیای واقعی با استفاده از سناریوها 7. Building for Real Life with Scenarios

  • تبدیل سناریوها به استوری‌بورد Turning scenarios into storyboards

  • راه حل: ایجاد یک سناریو Solution: Create a scenario

  • بازگرداندن ایده‌پردازی به واقعیت Bringing ideation back to reality

  • چالش: ایجاد یک سناریو Challenge: Create a scenario

8. ساخت پروتوتایپ برای حداقل محصول کاربردی 8. Prototype the Minimum Usable Product

  • چالش: ساخت یک پروتوتایپ کاغذی Challenge: Build a paper prototype

  • راه حل: ساخت یک پروتوتایپ کاغذی Solution: Build a paper prototype

  • استفاده از کاغذ برای پروتوتایپ خود Use paper for your prototype

9. تست کاربر برای بررسی فرضیات 9. User Testing to Check Your Assumptions

  • چالش: اجرای یک تست کاربردپذیری ساده Challenge: Run a simple usability test

  • چرا باید تست کنیم؟ Why test?

  • راه حل: اجرای یک تست کاربردپذیری ساده Solution: Run a simple usability test

10. برنامه‌ریزی برای پیاده‌سازی جهت تثبیت مفاهیم 10. Implementation Planning to Solidify Your Concepts

  • چالش: ایجاد یک استوری مپ برای محصولتان Challenge: Create a story map for your product

  • زمان تصمیم‌گیری: ادامه یا تکرار Decision time: continue or iterate

  • اولویت‌بندی استوری مپ شما Prioritizing your story map

  • استوری مپینگ: چرا و چگونه Story mapping: Why and how

  • راه حل: ایجاد یک استوری مپ برای محصولتان Solution: Create a story map for your product

11. به‌کارگیری آموخته‌ها 11. Applying What You’ve Learned

  • آنچه به تازگی به دست آوردید What you’ve just achieved

نمایش نظرات

آموزش تفکر طراحی کاربردی (Practical Design Thinking)
جزییات دوره
2h 34m
46
(آخرین آپدیت)
3,728
- از 5
دارد
دارد
دارد
Chris Nodder
جهت دریافت آخرین اخبار و آپدیت ها در کانال تلگرام عضو شوید.

Google Chrome Browser

Internet Download Manager

Pot Player

Winrar

Chris Nodder Chris Nodder

پژوهشگر کاربر ، متخصص طراحی تعامل ، نویسنده Chris Nodder یک محقق کاربری ، شیطان UX ، متخصص طراحی تعامل و نویسنده کتاب Evil by Design است.

Chris یک کاربر کاربری و یک متخصص طراحی تعامل است. وی بنیانگذار Chris Nodder Consulting LLC است ، یک شرکت تجربه کاربری چابک که به سازمانهای بزرگ و شرکتهای نوپا کمک می کند تا محصولی را تولید کنند که کاربران عشق. وی پیش از این مدیر گروه Nielsen Norman و یک محقق ارشد کاربر در مایکروسافت بود. او دارای یک م.س. در تعامل رایانه ای انسان و یک B.S در روانشناسی.

کریس از گسترش کلمه طراحی کاربر محور لذت می برد. جدا از کار مربیگری مشتری های Fortune 500 ، او در کنفرانس های سراسر جهان موضوعات مربوط به تجربه کاربر را ارائه داده است. او درمورد QuestionableMethods.com در مورد روشهای تحقیق و تجربه کاربر چابک می نویسد و نویسنده Evil By Design ، کتابی که توصیف کننده روشهای اقناعی شرکتها برای جلب ماست. در وب سایت همراه آن ، evilbydesign.info شرکت کنید.