قابلیت دسترسی و استفاده مؤثر از اینترنت برای گنجاندن دیجیتالی زنان بسیار مهم است.
• وقتی زنان دسترسی معناداری پیدا میکنند و در جوامع دانش در حال توسعه مشارکت میکنند، تنها زنان نیستند، بلکه کل اقتصاد نیز سود میبرند.
• ترویج دسترسی به اینترنت برای زنان بسیار فراتر از موضوع برابری جنسیتی است. بخش مهمی از توسعه اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشورها است.
یافتن راههایی برای توانمندسازی زنان برای مشارکت در طراحی، ساختن و رهبری آینده دیجیتالی مشترک ما حیاتی است.
• این نه تنها به تصمیم سیاستگذاران، بلکه به درک جوامع و تعهد رهبران نیز نیاز دارد
- فناوری اطلاعات و ارتباطات برای توسعه فراگیر و توانمندسازی زنان
- گنجاندن دیجیتالی زنان: تلاشهای جهانی
- گنجاندن دیجیتالی زنان: دیدگاه های منطقه ای
- ESCWA
- تلاشهای بخش سیاستهای ICT
• ایجاد یک چشم انداز مشترک از جامعه اطلاعاتی و اقتصاد دیجیتال و ایجاد ظرفیت در MC ها برای اندازه گیری پیشرفت در این زمینه (از جمله بعد جنسیت). • تدوین و اجرای سیاست ها و استراتژی های توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ادغام بعد جنسیتی در سراسر چرخه). • اتخاذ رویکردها و فن آوری های جدید برای خدمات الکترونیکی، با تمرکز بر دولت الکترونیک و مشارکت الکترونیکی (با تمرکز بر مشارکت زنان). • نظارت بر اجرای نتایج WSIS، و فرآیندهای جهانی و عربی IGF (شامل بعد جنسیتی). • ایجاد اعتماد در زیرساخت های فناوری، به ویژه با توجه به حریم خصوصی و امنیت سایبری (از جمله ابعاد جنسیتی و نیازهای زنان).
دکترای حقوق بشر Dr. سواتی چاکرابورتی استادیار حقوق بشر و مطالعات زنان در Schoolguru Eduserve Pvt Ltd. او عضو بین المللی KAICIID در وین، اتریش است. او دکترای خود را در رشته حقوق بشر از دانشگاه کلکته با پایان نامه "حق تحصیل: مطالعه ای بر روی زنان قبیله ای روستایی بنگال غربی" انجام داده است. او به عنوان مشاور پژوهشی به کمیسیون ملی حقوق بشر، هند پیوست. او بنیانگذار و مجری پروژه آنلاین پلتفرم به نام "Webplatform4Dialogue" با مجموعه ای از وبینارها، گفتگوها و انتشارات است. او مدیر عامل آکادمی تابستانی Docoral اوراسیا (EDSA) است. دکتر چاکرابورتی به عنوان مدرس در کالج انگلیسی (مدرسه مدیریت)، کالیکات، کرالا، تخصص تدریس خوبی داشت. او همچنین عضو شورای اجرایی مرکز ملی تحقیقات رشد و توسعه فراگیر (NCDR)، میسور است. عضو کمیته بازبینی مجله تحقیقات روانشناختی و تربیتی راج راجشواری همچنین ویراستار کتابهایی مانند «راهنمای حقوق بشر و مطالعات قبیله ای»، «راهنمای رسانه های اجتماعی برای شمول دیجیتال و اجتماعی»، «توسعه قبیله ای»، «جنسیت» است. هویت و نقشها در هند: مسائل و چالشها»، «راهنمای چند رشتهای طرد اجتماعی و حقوق بشر» و «راهنمای روابط بینالملل: مسائل حقوق بشر و سیاست خارجی جلد اول و جلد دوم». دکتر چاکرابورتی از طریق سمینارها، کنفرانس ها و کارگاه های مختلف با شبکه خود ارتباط بین المللی گسترده ای دارد.
نمایش نظرات