نمای کلی دوره:
این دوره جامع برای آماده سازی افراد برای آزمون گواهینامه متخصصان خبره Agile (PMI-ACP) موسسه مدیریت پروژه طراحی شده است. شرکتکنندگان از طریق سخنرانیهای تعاملی و تمرینهای عملی، درک عمیقی از اصول، شیوهها و روشهای چابک به دست خواهند آورد.
بخش 1: مقدمه PMI ACP
این بخش به عنوان جهت گیری برای گواهینامه PMI-ACP عمل می کند و یک نمای کلی از اهمیت آن در زمینه مدیریت پروژه ارائه می دهد. شرکت کنندگان در مورد ساختار آزمون گواهینامه، پیش نیازهای واجد شرایط بودن، و آنچه در طول دوره انتظار می رود، یاد می گیرند. در پایان این بخش، فراگیران درک روشنی از سفر صدور گواهینامه PMI-ACP خواهند داشت.
بخش 2: چارچوب چابک و اصطلاحات
در اینجا، شرکتکنندگان به مفاهیم اساسی روششناسی چابک میپردازند. آنها در مورد نقش اسکرام مسترها و اعضای تیم در چارچوب اسکرام و همچنین سایر اصطلاحات چابک ضروری برای ارتباط موثر در تیم های چابک می آموزند. در پایان این بخش، فراگیران اصول اساسی متدولوژی های چابک را درک خواهند کرد.
بخش 3: اصول ارزشهای مانیفست چابک
در این بخش، شرکتکنندگان مانیفست چابک و ارزشها و اصول اصلی آن را بررسی میکنند. آنها باورهای اساسی را درک می کنند که زیربنای رویکردهای چابک برای توسعه نرم افزار و مدیریت پروژه است. با مطالعه مانیفست چابک، یادگیرندگان بینش هایی را در مورد مبانی فلسفی روش های چابک و نحوه هدایت شیوه های چابک به دست می آورند.
بخش 4: مدیریت سهامداران ACP
این بخش بر مدیریت سهامداران در چارچوب پروژه های چابک تمرکز دارد. شرکتکنندگان استراتژیهایی را برای شناسایی، تعامل و مدیریت ذینفعان در طول چرخه عمر پروژه یاد میگیرند. در پایان این بخش، یادگیرندگان اهمیت مدیریت موثر سهامداران را در تضمین موفقیت پروژه در محیط های چابک درک خواهند کرد.
بخش 5: چابکی و مدیریت سهامداران - تمرین Q A
از طریق پرسشهای تمرینی و بحثهای تعاملی، شرکتکنندگان دانش خود را از مفاهیم مدیریت ذینفعان در سناریوهای دنیای واقعی به کار میگیرند. آنها در فعالیت های حل مسئله برای رسیدگی به چالش های مرتبط با ذینفعان که معمولاً در پروژه های چابک با آن مواجه می شوند، شرکت می کنند. این بخش به تقویت یادگیری و کاربرد عملی اصول مدیریت ذینفعان کمک می کند.
بخش 6: شروع
در این بخش، شرکتکنندگان در مورد مرحله شروع پروژههای چابک، تمرکز بر منشور چابک و ایجاد پایههای پروژه، یاد میگیرند. آنها اجزای یک منشور چابک و فعالیت های مربوط به شروع پروژه را بررسی می کنند. در پایان این بخش، فراگیران برای شروع موثر پروژه های چابک مجهز خواهند شد.
بخش 7: شروع- تمرین Q A
از طریق تمرینهای عملی و جلسات QA، شرکتکنندگان مفاهیم شروع را برای سناریوهای پروژه شبیهسازی شده به کار میبرند. آنها برای رسیدگی به چالش ها و تصمیم گیری های مربوط به فعالیت های آغاز پروژه درگیر بحث می شوند. این بخش فرصت هایی را برای فراگیران فراهم می کند تا مهارت های شروع خود را تمرین کرده و اصلاح کنند.
بخش 8: برنامه ریزی انتشار
شرکتکنندگان به دنبال تکنیکها و استراتژیهای برنامهریزی انتشار برای پروژههای چابک هستند. آنها یاد می گیرند که چگونه نیازها را اولویت بندی کنند، منابع را تخصیص دهند و یک نقشه راه برای نسخه های تکراری ایجاد کنند. در پایان این بخش، یادگیرندگان نحوه توسعه برنامه های انتشار جامع در محیط های چابک را خواهند فهمید.
بخش 9: Q A تمرین برنامه ریزی انتشار
از طریق تمرینهای تعاملی و جلسات پرسشنامه، شرکتکنندگان مفاهیم برنامهریزی انتشار را در سناریوهای عملی به کار میگیرند. آنها برای رسیدگی به چالش ها و تصمیم گیری های مربوط به فعالیت های برنامه ریزی انتشار درگیر بحث می شوند. این بخش به زبان آموزان اجازه می دهد تا مهارت های برنامه ریزی انتشار خود را تمرین کرده و تقویت کنند.
بخش 10: برنامه ریزی تکرار
این بخش فرآیند برنامهریزی تکرار در پروژههای چابک را پوشش میدهد، از جمله برنامهریزی اسپرینت، اصلاح بک لاگ و تخصیص وظایف. شرکت کنندگان یاد می گیرند که چگونه چرخه های تکرار را برای تحویل کارآمد پروژه بهینه کنند. در پایان این بخش، فراگیران قادر خواهند بود تکرارها را به طور موثر برنامه ریزی و اجرا کنند.
بخش 11: برنامه ریزی تکرار - تمرین Q A
از طریق تمرینهای عملی و جلسات QA، شرکتکنندگان تکنیکهای برنامهریزی تکراری را در سناریوهای پروژه شبیهسازی شده تمرین میکنند. آنها درگیر فعالیت های حل مسئله برای رسیدگی به چالش ها و تصمیم گیری های مرتبط با برنامه ریزی تکراری می شوند. این بخش یادگیری و کاربرد عملی اصول برنامه ریزی تکراری را تقویت می کند.
بخش 12: اجرا
شرکتکنندگان در مورد شیوههای اجرای چابک، تأکید بر همکاری، سازگاری و بهبود مستمر، یاد میگیرند. آنها استراتژی هایی را برای مدیریت کار در حال انجام و ارائه ارزش به صورت تدریجی بررسی می کنند. در پایان این بخش، یادگیرندگان نحوه اجرای موثر پروژه های چابک را خواهند فهمید.
بخش 13: اجرا - تمرین Q A
از طریق تمرینهای عملی و بحثهای QA، شرکتکنندگان مفاهیم اجرا را برای سناریوهای پروژه در دنیای واقعی اعمال میکنند. آنها در فعالیت های حل مسئله برای رسیدگی به چالش ها و تصمیم گیری های مربوط به اجرای پروژه چابک شرکت می کنند. این بخش به تقویت یادگیری و کاربرد عملی اصول اجرا کمک می کند.
بخش 14: بررسی تکرار
اهمیت مرورهای گذشته چابک با تمرکز بر تقویت یادگیری تیم و بهبود مستمر در این بخش برجسته شده است. شرکتکنندگان تکنیکهایی را برای انجام بررسیهای گذشتهنگر مؤثر و اجرای بینشهای عملی میآموزند. در پایان این بخش، یادگیرندگان میدانند که چگونه میتوانند مرورهای تکراری سازنده را در تیمهای چابک تسهیل کنند.
بخش 15: مرور تکرار - تمرین Q A
از طریق تمرینهای تعاملی و جلسات پرسشنامه، شرکتکنندگان تسهیل مرورهای گذشتهنگر و تحلیل نتایج گذشتهنگر را تمرین میکنند. آنها برای رسیدگی به چالشها و تصمیمگیریهای مربوط به فعالیتهای بازنگری تکراری وارد بحث میشوند. این بخش به زبان آموزان اجازه می دهد تا مهارت های مرور تکراری خود را اعمال و اصلاح کنند.
بخش 16: ایجاد تیم های با عملکرد بالا
شرکتکنندگان استراتژیهایی را برای ایجاد و پرورش تیمهای چابک با عملکرد بالا بررسی میکنند. آنها در مورد اهمیت توانمندسازی تیمی، همکاری و اعتماد در دستیابی به موفقیت پروژه یاد می گیرند. در پایان این بخش، فراگیران میدانند که چگونه تیمهایی با عملکرد بالا در محیطهای چابک پرورش دهند.
بخش 17: تیم سازی - تمرین Q A
از طریق تمرینهای عملی و بحثهای QA، شرکتکنندگان استراتژیهای تیمسازی را برای سناریوهای تیمی شبیهسازی شده اعمال میکنند. آنها در فعالیت های حل مسئله برای رسیدگی به پویایی های تیم و چالش هایی که معمولاً در پروژه های چابک با آن مواجه می شوند، شرکت می کنند. این بخش فرصت هایی را برای فراگیران فراهم می کند تا مهارت های تیم سازی خود را تمرین کرده و اصلاح کنند.
بخش 18: فهرستی از روشهای چابک
این بخش یک نمای کلی از روشها و چارچوبهای چابک مختلف، از جمله Scrum، Kanban، Lean و Extreme Programming (XP) ارائه میکند. شرکت کنندگان در مورد انتخاب و تطبیق رویکردهای چابک برای مطابقت با نیازهای پروژه بینش کسب می کنند. در پایان این بخش، فراگیران درک جامعی از روش های مختلف چابک خواهند داشت.
بخش 19: روشهای چابک - تمرین Q A
از طریق تمرینهای تعاملی و جلسات QA، شرکتکنندگان از روشها و چارچوبهای چابک برای سناریوهای پروژه عملی استفاده میکنند. آنها برای رسیدگی به چالش ها و تصمیم گیری های مربوط به انتخاب و اجرای روش های چابک درگیر بحث می شوند. این بخش به زبان آموزان اجازه می دهد تا مهارت های انتخاب روش چابک خود را تمرین و اصلاح کنند.
بخش 20: موضوعات ویژه PMI ACP
موضوعات تخصصی مرتبط با مدیریت پروژه چابک، مانند تکنیکهای برآورد چابک، مدیریت ریسک و مدیریت قرارداد چابک، در این بخش بررسی میشوند. شرکت کنندگان بینش عمیق تری در مورد مفاهیم و شیوه های پیشرفته چابک به دست می آورند.
بخش 21: تمرین موضوعات ویژه PMI-ACP Q A
از طریق تمرینهای عملی و بحثهای QA، شرکتکنندگان مفاهیم تخصصی چابک را برای رسیدگی به چالشها و سناریوهای پیچیده مدیریت پروژه به کار میگیرند. آنها در فعالیت های حل مسئله برای تجزیه و تحلیل و حل مسائل مربوط به موضوعات پیشرفته چابک شرکت می کنند.
بخش 22: فرآیند صدور گواهینامه PMI-ACP
شرکتکنندگان در فرآیند صدور گواهینامه PMI-ACP، از جمله الزامات درخواست، استراتژیهای آمادهسازی آزمون، و الزامات پس از صدور گواهینامه، راهنمایی دریافت میکنند. آنها یاد می گیرند که چگونه فرآیند صدور گواهینامه را به طور مؤثر هدایت کنند و برای موفقیت در آزمون PMI-ACP آماده شوند.
بخش 23: نتیجهگیری PMI-ACP
در بخش پایانی، شرکتکنندگان مفاهیم کلیدی تحت پوشش در طول دوره را بررسی میکنند و در مورد مراحل بعدی برای پیگیری گواهینامه PMI-ACP و پیشبرد حرفه مدیریت پروژه چابک خود راهنمایی دریافت میکنند. آنها به سفر یادگیری خود فکر می کنند و به دانش و مهارت های مورد نیاز برای موفقیت به عنوان تمرین کنندگان چابک مجهز هستند.
مهارت های دنیای واقعی را بصورت آنلاین بیاموزید EDUCBA یک ارائه دهنده جهانی آموزش مبتنی بر مهارت است که نیازهای اعضا را در بیش از 100 کشور برطرف می کند. ما بزرگترین شرکت فناوری پیشرفته در آسیا با نمونه کارهای 5498+ دوره آنلاین ، 205+ مسیر یادگیری ، 150+ برنامه شغل محور (JOPs) و 50+ بسته دوره حرفه ای شغلی هستیم که توسط متخصصان برجسته صنعت آماده شده است. برنامه های آموزشی ما برنامه های مبتنی بر مهارت شغلی است که توسط صنعت در سراسر امور مالی ، فناوری ، تجارت ، طراحی ، داده و فناوری جدید و آینده مورد نیاز صنعت است.
نمایش نظرات