گواهینامه در اصول و شیوه های مدیریت

Certification in Principles and Practices of Management

نکته: آخرین آپدیت رو دریافت میکنید حتی اگر این محتوا بروز نباشد.
نمونه ویدیوها:
توضیحات دوره: در هنر مدیریت با اصول اساسی، فرآیند، فعالیت ها، رویکرد و بهترین شیوه ها تسلط پیدا کنید. مقدمه (مقدمه مدیریت) را خواهید آموخت تعریف مدیریت، ماهیت مدیریت، بیاموزید مدیریت علم است یا هنر؟ حوزه مدیریت. تکامل تفکر مدیریت تئوری کلاسیک، رویکرد مدیریت علمی و اصول مدیریت فایول را بیاموزید. اصول مدیریت را بیاموزید برنامه ریزی و ویژگی های برنامه ریزی، هدف گذاری سنتی و مدیریت استراتژیک و ارزیابی استراتژی. شما قادر خواهید بود پیش‌بینی و پیش‌بینی، مزایای پیش‌بینی، محدودیت‌های پیش‌بینی، تکنیک‌های پیش‌بینی را بیاموزید. تصمیم گیری را یاد بگیرید مدیریت بر اساس اهداف و نکات سبک های مدیریت، مفاهیم اصلی MBO، مزایای مدیریت بر اساس اهداف. در مورد مقدمه سازماندهی و سازماندهی - فرآیند بیاموزید. طراحی سازمانی سیستم های سلسله مراتبی تمرین انتخاب و جزئیات مربوط به ساختار سازمان را بیاموزید. سازمان رسمی و غیررسمی و ویژگی های سازمان رسمی مزایای سازمان رسمی، معایب یا انتقادات سازمان رسمی، مزایای سازمان غیررسمی، اشکال سازماندهی را بیاموزید. مزایا یا محاسن سازمان خط و کارکنان و معایب یا معایب خط و سازمان کارکنان را بیاموزید. علاوه بر این، سازمان کمیته. اگر شغل شما شامل Span of Management مرتبط با محدوده کنترل باشد، این آموزش مفید خواهد بود. نظریه گرایکوناس و تمرکز و تمرکززدایی. تفویض اختیار، اختیار و قدرت، اصول تفویض، مزایای تفویض و مسائل مربوط به تفویض و انواع قدرت را بیاموزید. کارکنان و هماهنگی، مدیریت منابع انسانی، فرآیند انتخاب، اهمیت و تکنیک های هماهنگی را بیاموزید. ارزیابی عملکرد و استراتژی شغلی را بیاموزید. مفهوم و کارکردهای ارزیابی عملکرد کشف کنید که چگونه می توان دانش تغییر سازمانی، انگیزه و رهبری را به دست آورد. ارتباط، اهمیت ارتباطات. پیش نیازها: شما باید به اصول و شیوه های مدیریت علاقه مند باشید. علاقه به تعریف مدیریت، ماهیت مدیریت، آیا مدیریت علم است یا هنر؟ حوزه مدیریت. تکامل اندیشه مدیریت، نظریه کلاسیک، رویکرد مدیریت علمی و اصول مدیریت فایول. اصل مدیریت. برنامه ریزی و ویژگی های برنامه ریزی، علاقه مند به کسب دانش سازماندهی و سازماندهی – فرآیند باشید. طراحی سازمانی سیستم های سلسله مراتبی علاقه به درک شامل گستره مدیریت مربوط به دامنه کنترل است. نظریه گرایکوناس و تمرکز و تمرکززدایی. تفویض اختیار، اختیار و قدرت. تغییر سازمانی، انگیزه و رهبری. ارتباط، اهمیت ارتباطات. کار تیمی و تیمی، تکنیک های کنترل

توضیحات

قدم بعدی را در حرفه خود بردارید! خواه شما یک حرفه ای تازه کار، مدیر مجرب، مدیر مشتاق، حرفه ای نوظهور باشید. این دوره فرصتی است تا اصول و شیوه های مدیریت خود را تقویت کنید، کارایی خود را برای رشد حرفه ای افزایش دهید و تأثیر مثبت و ماندگاری در کسب و کار یا سازمان داشته باشید.


با راهنمای این دوره آموزشی، می‌آموزید که چگونه:

  • همه کارکردها و مهارت های اساسی مورد نیاز اصول و شیوه های مدیریت است.

  • تغییر معنی مقدمه بر تعریف مدیریت، ماهیت مدیریت، مدیریت علم است یا هنر؟ حوزه مدیریت. تکامل اندیشه مدیریت.

  • به الگوها و قالب‌های توصیه‌شده برای اطلاعات جزئیات مربوط به اصول و شیوه‌های مدیریت دسترسی پیدا کنید.

  • مطالعات موردی مفید، سازماندهی و سازماندهی – فرآیند را بیاموزید. طراحی سازمانی سیستم های سلسله مراتبی اعمال انتخاب و جزئیات مربوط به ساختار سازمان. سازماندهی رسمی و غیررسمی و ویژگی های سازمان رسمی و ویژگی های سازمان غیررسمی، مزایای سازمان رسمی، معایب یا انتقادات به سازمان رسمی.

  • امروز روی خودتان سرمایه گذاری کنید و از مزایای آن برای سال های آینده بهره مند شوید.


چارچوب های دوره

· سخنرانی های ویدئویی جذاب، مطالعات موردی، ارزیابی، منابع قابل دانلود و تمرین های تعاملی. این دوره برای آشنایی با مقدمه (مقدمه ای بر مدیریت) ایجاد شده است. تعریف مدیریت، ماهیت مدیریت، مدیریت علم است یا هنر؟ حوزه مدیریت. تکامل اندیشه مدیریت، نظریه کلاسیک، رویکرد مدیریت علمی و اصول مدیریت فایول. اصل مدیریت. برنامه ریزی و ویژگی های برنامه ریزی، هدف گذاری سنتی و مدیریت استراتژیک و ارزیابی استراتژی.

· پیش‌بینی و پیش‌بینی، مزایای پیش‌بینی، محدودیت‌های پیش‌بینی، تکنیک‌های پیش‌بینی. تصمیم گیری. مدیریت بر اساس اهداف و نکات سبک های مدیریت، مفاهیم اصلی MBO، مزایای مدیریت بر اساس اهداف. سازماندهی و سازماندهی - فرآیند. طراحی سازمانی سیستم های سلسله مراتبی اعمال انتخاب و جزئیات مربوط به ساختار سازمان. سازمان رسمی و غیررسمی و ویژگی های سازمان رسمی و ویژگی های سازمان غیررسمی

· این دوره شامل مطالعات موردی متعدد، منابعی مانند قالب‌ها، الگوها، کاربرگ‌ها، مطالب خواندنی، آزمون‌ها، خودارزیابی، مطالعه فیلم و تکالیف است تا اصول و شیوه‌های مدیریت شما را در جزئیات پرورش داده و ارتقا دهید.


در قسمت اول دوره، جزئیات Introduction (مقدمه ای بر مدیریت) را خواهید آموخت. تعریف مدیریت، ماهیت مدیریت، مدیریت علم است یا هنر؟ حوزه مدیریت. تکامل اندیشه مدیریت، نظریه کلاسیک، رویکرد مدیریت علمی و اصول مدیریت فایول. اصل مدیریت. برنامه ریزی و ویژگی های برنامه ریزی، پیش بینی و پیش بینی، مزایای پیش بینی، محدودیت های پیش بینی، تکنیک های پیش بینی. تصمیم گیری. مدیریت بر اساس اهداف و نکات سبک های مدیریت، مفاهیم اصلی MBO، مزایای مدیریت بر اساس اهداف.

در بخش میانی دوره، یاد خواهید گرفت که چگونه دانش مربوط به سازماندهی و سازماندهی - فرآیند را توسعه دهید. طراحی سازمانی سیستم های سلسله مراتبی اعمال انتخاب و جزئیات مربوط به ساختار سازمان. سازمان رسمی و غیر رسمی و ویژگی های سازمان رسمی و ویژگی های سازمان غیررسمی، مزایای سازمان رسمی، معایب یا انتقادات سازمان رسمی، مزایای سازمان غیررسمی، اشکال سازماندهی. سازمان خط و انواع کارکنان. مزایا یا محاسن خط و سازمان کارکنان و معایب یا معایب خط و سازمان کارکنان. علاوه بر این، سازمان کمیته.

در بخش پایانی دوره، دانش مربوط به دامنه مدیریت مربوط به دامنه کنترل را توسعه خواهید داد. نظریه گرایکوناس و تمرکز و تمرکززدایی. تفویض، اختیار و اختیار، اصول تفویض، مزایای تفویض و مسائل مربوط به تفویض و انواع اختیارات. کارکنان و هماهنگی، مدیریت منابع انسانی، فرآیند گزینش، اهمیت و تکنیک های هماهنگی. ارزیابی عملکرد و استراتژی شغلی. مفهوم و کارکردهای ارزیابی عملکرد. تغییر سازمانی، انگیزه و رهبری. ارتباط، اهمیت ارتباطات. کار تیمی و تیمی و کار تیمی و تیمی، تکنیک های کنترل



محتوای دوره:

قسمت 1


مقدمه و طرح مطالعه

· مربی خود را معرفی و بشناسید

· طرح مطالعه و ساختار دوره


1. مقدمه

1.1. مقدمه

1.2. تعریف مدیریت

1.3. ماهیت مدیریت

1.4. آیا مدیریت علم است یا هنر؟

1.5. حوزه مدیریت

1.6. وظایف یک مدیر


2. تکامل اندیشه مدیریت

2.1. مقدمه

2.2. نظریه کلاسیک

2.3. رویکرد مدیریت علمی

2.4. مدیر مدیریت فایول. اصول مدیریت در زیر آورده شده است.

2.5. نقد فرآیند رویکرد عملکردی

2.6. بوروکراسی

2.7. مطالعات هاثورن

2.8. رویکرد علوم رفتاری

2.9. رویکرد سیستمی


3. برنامه ریزی

3.1. مقدمه

3.2. ویژگی های برنامه ریزی

3.3. تنظیم هدف سنتی

3.4. مدیریت استراتژیک

3.5. پیاده سازی استراتژی

3.6. ارزیابی استراتژی


4. پیش‌بینی و پیش‌بینی

4.1. مقدمه

4.2. مزایای پیش بینی

4.3. محدودیت های پیش بینی

4.4. تکنیک های پیش بینی


5. تصمیم گیری

5.1. مقدمه


6. مدیریت بر اساس اهداف و نکات سبک های مدیریت

6.1. مقدمه.

6.2. مفاهیم اصلی MBO

6.3. مزایای مدیریت بر اساس اهداف

6.4. محدودیت های مدیریت بر اساس اهداف


7. سازماندهی

7.1. مقدمه.

7.2. سازماندهی – فرآیند

7.3. طراحی سازمان

7.4. سیستم های سلسله مراتبی

7.5. تمرین انتخاب

7.6. ساختار سازمان

7.7. اهمیت ساختار سازمان

7.8. تعیین نوع ساختار سازمان

7.9. اصول ساختار سازمانی

7.10. سازمان رسمی و غیررسمی (ویژگی سازمان رسمی)

7.11. ویژگی های سازمان غیررسمی

7.12. مزایای سازمان رسمی

7.13. معایب یا انتقادات سازمان رسمی

7.14. مزایای سازمان غیررسمی

7.15. اشکال سازمان

7.16. سازمان خط

7.17. انواع کارکنان

7.18. مزایا یا شایستگی های خط و سازمان کارکنان

7.19. معایب یا معایب خط و سازمان کارکنان

7.20. سازمان کمیته


8. گستره مدیریت

8.1. مقدمه

8.2. نظریه گرایکوناس

8.3. تمرکز و تمرکززدایی


9. تفویض اختیار، اختیار و قدرت

9.1. مقدمه

9.2. اصول تفویض اختیار

9.3. مزایای تفویض اختیار

9.4. مسائل مربوط به تفویض اختیار

9.5. انواع قدرت


قسمت 2


10. کارکنان و هماهنگی

10.1. مقدمه.

10.2. مدیریت منابع انسانی

10.3. فرآیند انتخاب

10.4. اهمیت هماهنگی

10.5. تکنیک های هماهنگی


11. ارزیابی عملکرد و استراتژی شغلی

11.1. مقدمه.

11.2. مفهوم و کارکردهای ارزیابی عملکرد

11.3. روش های مدرن ارزیابی عملکرد

11.4. مروری بر توسعه شغلی

11.5. اهمیت و مزایای توسعه شغلی


12. تغییر سازمانی

12.1. مقدمه


13. انگیزه و رهبری

13.1. مقدمه


14. ارتباط

14.1. مقدمه

14.2. اهمیت ارتباطات


15. کار تیمی و تیمی

15.1. مقدمه

15.2. معرفی حلقه کیفیت در یک سازمان


16. کنترل

16.1. مقدمه

16.2. رابطه بین برنامه ریزی و کنترل

16.3. تکنیک های کنترل


قسمت 3


تکالیف

· منظور شما از مدیریت از اهداف (mbo) چیست؟

· منظور شما از کارمندی و هماهنگی چیست؟ تغییرات سازمانی را به زبان خودتان توضیح دهید.

· چگونه کار تیمی می تواند برای فرآیند استراتژیک کاری هر سازمان بسیار مهم باشد؟


  • نظریه های مهم مدیریت

  • الگوهای مهم برای مدیریت در یک سازمان

  • مطالعات موردی مدیریت و حکمرانی در یک سازمان


اصول و شیوه های مدیریت

اصول و شیوه‌های مدیریت شامل طیف وسیعی از نظریه‌ها، روش‌شناسی‌ها و تکنیک‌ها می‌شود که با هدف هدایت و سازمان‌دهی مؤثر افراد، منابع و فرآیندهای درون سازمان برای دستیابی به اهدافش انجام می‌شود. این اصول و شیوه ها شالوده تئوری مدیریت مدرن را تشکیل می دهند و در صنایع مختلف و زمینه های سازمانی قابل اجرا هستند. در اینجا برخی از اصول و شیوه های کلیدی آمده است:

  1. برنامه ریزی: این شامل تعیین اهداف، تعریف استراتژی ها و تشریح مراحل مورد نیاز برای دستیابی به اهداف است. برنامه ریزی به ارائه جهت و وضوح فعالیت های سازمانی کمک می کند.

  2. سازماندهی: سازماندهی شامل ساختاردهی منابع (انسانی، مالی و فیزیکی) در سازمان برای تسهیل دستیابی به اهداف است. این شامل طراحی نقش ها، ایجاد روابط گزارش دهی و تخصیص مسئولیت ها می شود.

  3. رهبری: رهبری الهام بخشیدن، برانگیختن و تأثیرگذاری بر دیگران برای کار در جهت اهداف سازمانی است. رهبران مؤثر به اعضای تیم خود راهنمایی، پشتیبانی و جهت می دهند.

  4. کنترل: کنترل شامل نظارت بر عملکرد، مقایسه آن با استانداردهای تعیین شده و انجام اقدامات اصلاحی در صورت لزوم است. این تضمین می‌کند که فعالیت‌های سازمانی با اهداف همسو هستند و به انحرافات به سرعت رسیدگی می‌شود.

  5. هماهنگی: هماهنگی تضمین می‌کند که بخش‌های مختلف سازمان به‌طور هماهنگ در جهت اهداف مشترک با هم کار می‌کنند. این شامل همسوسازی تلاش‌ها، منابع و فعالیت‌ها برای به حداکثر رساندن کارایی و اثربخشی است.

  6. تصمیم گیری: مدیریت شامل تصمیم گیری در سطوح مختلف سازمان است. تصمیم‌گیری خوب مستلزم تجزیه و تحلیل اطلاعات، ارزیابی گزینه‌های جایگزین و انتخاب بهترین مسیر عمل است.

  7. ارتباطات: ارتباط موثر برای انتقال اطلاعات، به اشتراک گذاشتن اهداف و انتظارات و تقویت همکاری در سازمان ضروری است. ارتباط شفاف و باز به به حداقل رساندن سوء تفاهم ها و ترویج یک محیط کاری مثبت کمک می کند.

  8. مدیریت منابع انسانی: مدیریت منابع انسانی شامل فعالیت هایی مانند استخدام، انتخاب، آموزش، ارزیابی عملکرد و توسعه کارکنان است. سرمایه گذاری در توسعه و رفاه کارکنان برای موفقیت سازمانی بسیار مهم است.

  9. سازگاری و نوآوری: در محیط کسب و کار پویای امروزی، سازمان ها باید سازگار و نوآور باشند تا رقابتی باقی بمانند. مدیران باید تغییرات را بپذیرند، خلاقیت را تشویق کنند و فرهنگ بهبود مستمر را پرورش دهند.

  10. ملاحظات اخلاقی: اصول اخلاقی باید تصمیم گیری و رفتار مدیریتی را هدایت کند. مدیران باید پیامدهای اخلاقی اقدامات خود را در نظر بگیرند و برای حفظ صداقت، انصاف و مسئولیت در تمام فعالیت های سازمانی تلاش کنند.

این اصول و شیوه‌ها چارچوبی را برای مدیریت مؤثر فراهم می‌کنند و به عنوان راهنمای مدیران برای عبور از پیچیدگی‌های پویایی سازمانی و دستیابی به موفقیت پایدار عمل می‌کنند. با این حال، مهم است که بدانیم مدیریت یک حوزه پویا است و ممکن است شیوه‌ها در طول زمان در پاسخ به تغییرات در محیط کسب‌وکار و روندهای اجتماعی تغییر کنند.


سرفصل ها و درس ها

معرفی Introduction

  • معرفی Introduction

  • 2. واحد 1.1. مقدمه (مقدمه ای بر مدیریت) 2. Unit 1.1. Introduction (Introduction to management)

  • 3. واحد 1.2. تعریف مدیریت 3. Unit 1.2. Definition of management

  • 4. واحد 1.3. ماهیت مدیریت 4. Unit 1.3. Nature of management

  • 5. واحد 1.4. آیا مدیریت علم است یا هنر؟ 5. Unit 1.4. Is management a science or an art

  • 6. واحد 1.5. محدوده مدیریت 6. Unit 1.5. Scope of management

  • 7. واحد 1.6. وظایف یک مدیر 7. Unit 1.6. Functions of a manager

2. تکامل اندیشه مدیریت 2. Evolution of Management Thought

  • 8. واحد 2.1. سیر تحول اندیشه مدیریت (مقدمه) 8. Unit 2.1. Evolution of management thought (Introduction)

  • 9. واحد 2.2. نظریه کلاسیک 9. Unit 2.2.Classical theory

  • 10. واحد 2.3. رویکرد مدیریت علمی 10. Unit 2.3. Scientific management approach

  • 11. واحد 2.4. اصول مدیریت فایول 11. Unit 2.4. Fayol's principles of management

  • 12. واحد 2.5. نقد فرآیند رویکرد کارکردی 12. Unit 2.5. Criticism of process of functional approach

  • 13. واحد 2.6. بوروکراسی 13. Unit 2.6. Bureaucracy

  • 14. واحد 2.7. مطالعات هاثورن 14. Unit 2.7. Hawthorne studies

  • 15. واحد 2.8. رویکرد علوم رفتاری 15. Unit 2.8. Behavioral Science Approach

  • 16. واحد 2.9. رویکرد سیستم ها 16. Unit 2.9. Systems approach

3. برنامه ریزی 3. Planning

  • 17. واحد 3.1. برنامه ریزی (مقدمه) 17. Unit 3.1.Planning(Introduction)

  • 18. واحد 3.2. ویژگی های برنامه ریزی 18. Unit 3.2. Characteristics of planning

  • 19. واحد 3.3. تنظیم هدف سنتی 19. Unit 3.3. Traditional Objective setting

  • 20. واحد 3.4. مدیریت استراتژیک 20. Unit 3.4. Strategic management

  • 21. واحد 3.5. اجرای استراتژی 21. Unit 3.5. Strategy implementation

  • 22. واحد 3.6. ارزیابی استراتژی 22. Unit 3.6. Strategy evaluation

4. پیش بینی و پیش بینی 4. Forecasting and Premising

  • 23. واحد 4.1. پیش‌بینی و پیش‌بینی (مقدمه) 23. Unit 4.1. Forecasting and Premising (Introduction)

  • 24. واحد 4.2.; مزایای پیش بینی 24. Unit 4.2.; Benefits of forecasting

  • 25. واحد 4.3. محدودیت های پیش بینی 25. Unit 4.3. Limitations of Forecasting

  • 26. واحد 4.4. تکنیک های پیش بینی 26. Unit 4.4. Techniques of forecasting

5. تصمیم گیری 5. Decision-making

  • 27. واحد 5.1. تصمیم گیری (مقدمه) 27. Unit 5.1. Decision making (Introduction)

6. مدیریت بر اساس اهداف و نکات سبک های مدیریت 6. Management by Objectives and Notes Styles of Management

  • 28. واحد 6.1. مدیریت بر اساس اهداف و یادداشت سبک مدیریت (مقدمه) 28. Unit 6.1. Management by objectives and notes style of management (Intro)

  • 29. واحد 6.2. مفاهیم اصلی MBO 29. Unit 6.2. Core Concepts of MBO

  • 30. واحد 6.3. مزایای مدیریت بر اساس اهداف 30. Unit 6.3. Benefits of management by objectives

  • 31. واحد 6.4. محدودیت های مدیریت بر اساس اهداف 31. Unit 6.4.Limitations of management by objectives

7. سازماندهی 7. Organising

  • 32. واحد 7.1. سازماندهی (مقدمه) 32. Unit 7.1. Organising (Introduction)

  • 33. واحد 7.2. سازماندهی فرآیند 33. Unit 7.2. Organising The process

  • 34. واحد 7.3. طراحی سازمانی 34. Unit 7.3. Organisational design

  • 35. واحد 7.4. بر اساس سلسله مراتب. سیستم های 35. Unit 7.4. Hierarchical. Systems

  • 36. واحد 7.5.؛ تمرین انتخاب 36. Unit 7.5.;Exercising choice

  • 37. واحد 7.6. ساختار سازمان 37. Unit 7.6. Organisation structure

  • 38. واحد 7.7. اهمیت ساختار سازمانی 38. Unit 7.7. Significance of organisation structure

  • 39. واحد 7.8. تعیین نوع ساختار سازمانی 39. Unit 7.8. Determining the kind of Organisation structure

  • 40. واحد 7.9. اصول ساختار سازمانی 40. Unit 7.9. Principles of Organisational structure

  • 41. واحد 7.10. سازمان رسمی و غیر رسمی 41. Unit 7.10. Formal and informal organisation

  • 42. واحد 7.11. ویژگی های سازمان غیر رسمی 42. Unit 7.11. Characteristics of informal organisation

  • 43. واحد 7.12. مزایای سازماندهی رسمی 43. Unit 7.12. Advantages of formal organisation

  • 44. واحد 7.13. معایب و انتقادات سازمان رسمی 44. Unit 7.13. Disadvantages and criticisms of formal organisation

  • 45. واحد 7.14. مزایای سازمان های غیررسمی 45. Unit 7.14. Benefits of informal organisation

  • 46. ​​واحد 7.15. اشکال سازمان 46. Unit 7.15. Forms of organisation

  • 47. واحد 7.16.سازمان خط 47. Unit 7.16.Line organisation

  • 48. واحد 7.17.انواع کارکنان 48. Unit 7.17.Types of staffs

  • 49. واحد 7.19. معایب یا معایب خط و سازمان کارکنان 49. Unit 7.19. Disadvantages or demerits of line and staff organisation

  • 50. واحد 7.20. سازمان کمیته 50. Unit 7.20. Committee organisation

8. گستره مدیریت 8. Span of Management

  • 51. واحد 8.1. گستره مدیریت (مقدمه) 51. Unit 8.1. Span of management (Introduction)

  • 52. واحد 8.2. نظریه گرایکوناس 52. Unit 8.2. Graicunas' theory

  • 53. واحد 8.3. تمرکز و عدم تمرکز 53. Unit 8.3. Centralisation and decentralisation

9. تفویض اختیار، اختیار و قدرت 9. Delegation, Authority and Power

  • 54. واحد 9.1. تفویض اختیار، اختیار و قدرت (مقدمه) 54. Unit 9.1. Delegation, authority and power(Introduction)

  • 55. واحد 9.2. اصول تفویض اختیار 55. Unit 9.2. Principles of delegation

  • 56. واحد 9.3. مزایای تفویض اختیار 56. Unit 9.3. Advantages of delegation

  • 57. واحد 9.4. مسائل مربوط به تفویض اختیار 57. Unit 9.4.Issues regarding delegation

  • 58. واحد 9.5. انواع قدرت 58. Unit 9.5. Types of power

10. ستاد و هماهنگی 10. Staffing and Coordination

  • 59. واحد 10.1. ستاد و هماهنگی (مقدمه) 59. Unit 10.1. Staffing and coordination (Introduction)

  • 60. واحد 10.2. مدیریت منابع انسانی 60. Unit 10.2. Human Resource management

  • 61. واحد 10.3. فرایند انتخاب 61. Unit 10.3. Selection process

  • 62. واحد 10.4. اهمیت هماهنگی 62. Unit 10.4. Importance of Coordination

  • 63. واحد 10.5. تکنیک های هماهنگی 63. Unit 10.5. Techniques of coordination

11. ارزیابی عملکرد و استراتژی شغلی 11. Performance Appraisal and Career Strategy

  • 64. واحد 11.1. ارزیابی عملکرد و استراتژی شغلی (مقدمه) 64. Unit 11.1. Performance appraisal and career strategy (Introduction)

  • 65. واحد 11.2. مفهوم و کارکردهای ارزیابی عملکرد 65. Unit 11.2. Concept and functions of performance appraisal

  • 66. واحد 11.3.; روشهای نوین ارزیابی عملکرد 66. Unit 11.3.; Modern methods of performance appraisal

  • 67. واحد 11.4. مروری بر توسعه شغلی 67. Unit 11.4. Overview of career development

  • 68. واحد 11.5. اهمیت و مزایای توسعه شغلی 68. Unit 11.5. Significance and advantages of career development

12. تغییر سازمانی 12. Organisational Change

  • 69. واحد 12.1. تغییر سازمانی (مقدمه) 69. Unit 12.1. Organisational change(Introduction)

13. انگیزه و رهبری 13. Motivation and Leadership

  • 70. واحد 13.1. انگیزه و رهبری (مقدمه) 70. Unit 13.1. Motivation and leadership (Introduction)

14. ارتباطات 14. Communication

  • 71. واحد 14.1. ارتباطات (مقدمه) 71. Unit 14.1. Communication (Introduction)

  • 72. واحد 14.2. اهمیت ارتباطات 72. Unit 14.2. Significance of communication

15. کار تیمی و تیمی 15. Team and Team Work

  • 73. واحد 15.1. کار تیمی و تیمی 73. Unit 15.1. Team and team work

  • 74. واحد 15.2. معرفی دایره کیفیت در یک سازمان 74. Unit 15.2. Introducing quality circle in an organisation

16. کنترل کردن 16. Controlling

  • 75. واحد 16.1. کنترل (مقدمه) 75. Unit 16.1. Controlling (Introduction)

  • 76. واحد 16.2. رابطه بین برنامه ریزی و کنترل 76. Unit 16.2. Relationship between planning and control

  • 77. واحد 16.3. تکنیک های کنترل 77. Unit 16.3. Control techniques

تکالیف و کار درسی Assignments and Course work

  • 79. قسمت تکلیف 79. Assignment part

  • نظریه های مهم مدیریت Important Theories of Management

  • الگوهای مهم مدیریت در یک سازمان Important templates for Management in an organization

  • مطالعات موردی مدیریت و حکمرانی در یک سازمان Case studies of Managing and governing in an organization

نمایش نظرات

Udemy (یودمی)

یودمی یکی از بزرگ‌ترین پلتفرم‌های آموزشی آنلاین است که به میلیون‌ها کاربر در سراسر جهان امکان دسترسی به دوره‌های متنوع و کاربردی را فراهم می‌کند. این پلتفرم امکان آموزش در زمینه‌های مختلف از فناوری اطلاعات و برنامه‌نویسی گرفته تا زبان‌های خارجی، مدیریت، و هنر را به کاربران ارائه می‌دهد. با استفاده از یودمی، کاربران می‌توانند به صورت انعطاف‌پذیر و بهینه، مهارت‌های جدیدی را یاد بگیرند و خود را برای بازار کار آماده کنند.

یکی از ویژگی‌های برجسته یودمی، کیفیت بالای دوره‌ها و حضور استادان مجرب و با تجربه در هر حوزه است. این امر به کاربران اعتماد می‌دهد که در حال دریافت آموزش از منابع قابل اعتماد و معتبر هستند و می‌توانند به بهترین شکل ممکن از آموزش‌ها بهره ببرند. به طور خلاصه، یودمی به عنوان یکی از معتبرترین و موثرترین پلتفرم‌های آموزشی آنلاین، به افراد امکان می‌دهد تا به راحتی و با کیفیت، مهارت‌های مورد نیاز خود را ارتقا دهند و به دنبال رشد و پیشرفت شغلی خود باشند.

گواهینامه در اصول و شیوه های مدیریت
جزییات دوره
11.5 hours
81
Udemy (یودمی) Udemy (یودمی)
(آخرین آپدیت)
2,002
4.8 از 5
ندارد
دارد
دارد
جهت دریافت آخرین اخبار و آپدیت ها در کانال تلگرام عضو شوید.

Google Chrome Browser

Internet Download Manager

Pot Player

Winrar

Human and Emotion: CHRMI Human and Emotion: CHRMI

یادگیری الکترونیکی ، مشاوره ، توسعه رهبری منابع انسانی ، رهبری ، شغل ، مهارت های زندگی و مربیگری خود توسعه از طریق یادگیری الکترونیکی ، مشاوره ، کتابهای مدیریت ، کارگاهها و توسعه سازمانی همکاری با چندین سیستم عامل بین المللی ، دانشگاه ها و گروه ها. 1. سخنران انگیزشی ، مشارکت کننده کاغذ سفید ، مدیر فرهنگ ، رهبری و مربی مهارت های نرم در سازمان های مختلف سطح جهانی بیش از 500 ساعت آموزش برای 1000 نفر به اضافه کارکنان ارائه کردند. 2. دوره های مختلف ارائه شده در چندین سیستم عامل بین المللی که دارای بیش از 100 ساعت محتوای ویدئویی است ، با 100000 دانش آموز به علاوه بیش از 150 کشور در سراسر جهان. 3. مدرس مهمان برای صنعت اتصال و قرار دادن سلول در کالج ها ، مutesسسات و دانشگاه های مختلف بین المللی و معتبر در مجموع بیش از 200 ساعت جلسه با 5000 دانش آموز به اضافه