آموزش دوره کارشناسی ارشد در کارآفرینی اجتماعی 2.0

Master Course in Social Entrepreneurship 2.0

نکته: آخرین آپدیت رو دریافت میکنید حتی اگر این محتوا بروز نباشد.
نمونه ویدیوها:
توضیحات دوره: مددکاری اجتماعی، کارآفرینی اجتماعی، کارآفرینی تجاری، کسب‌وکار غیرانتفاعی، کارآفرینی رایگان، استارت‌آپ درک مقدمه، ویژگی‌ها و انواع کارآفرینی اجتماعی 2.0 یادگیری مهارت‌های اصلی در کارآفرینی اجتماعی مهم هستند مفاهیم کلیدی و چالش اصلی کارآفرینی اجتماعی چیست؟ کارآفرینی درگیر فرصت های شغلی درک فرآیند نوآوری اجتماعی و کارآفرینی اجتماعی پیش نیازها: بدون نیاز به تجربه برنامه نویسی. شما هر آنچه را که نیاز دارید یاد خواهید گرفت. تولید ایده های استارتاپی، ایده های مددکاری اجتماعی، اقتصاد دایره ای، کسب و کار پایدار و درک کسب و کار غیرانتفاعی

دوره کارشناسی ارشد در کارآفرینی اجتماعی 2.0، اصطلاح کارآفرینی اجتماعی 2.0 به سازماندهی یک کسب و کار حول یک هدف اجتماعی یا محیطی، از جمله سازمان های غیرانتفاعی و خیریه و همچنین انتفاعی اشاره دارد.

بر خلاف کارآفرینان سنتی، کارآفرینان اجتماعی می‌خواهند در جهان تغییر ایجاد کنند. اغلب، آنها ارتباط شخصی با اهدافی که از آنها حمایت می کنند، دارند، که الهام بخش ماموریت کسب و کار آنها است.

در کسب‌وکارهای سنتی، موفقیت ممکن است با سهم بازار یا رشد درآمد سال به سال سنجیده شود، اما کارآفرینان اجتماعی بیشتر بر کارهایی که درست انجام می‌دهند تمرکز می‌کنند، مانند ایجاد شغل، کاشت درخت، یا کمک به خیریه‌هایی که مشکلات را حل می‌کنند. مشکلی که دارند حل می کنند.

از توسعه محصول تا برندسازی، از مدیریت زنجیره تامین تا برنامه‌ریزی مالی، شرکت‌های اجتماعی یک مأموریت اصلی دارند که بر نحوه مدیریت آنها تأثیر می‌گذارد.

بیشتر شرکت‌های اجتماعی موفقیت را با استفاده از سود سه‌گانه به جای درآمد اندازه‌گیری می‌کنند:

· آیا کسب و کار شما برای ایجاد تغییر در زندگی مردم، بهبود زندگی و توسعه یک جامعه به روشی پایدار طراحی شده است.

· تأثیرات زیست‌محیطی شما - چگونه به ایجاد یک سیاره پایدار یا کاهش ردپای کربن (انتشار CO2) کمک می‌کنید.

· هدف یک شرکت اجتماعی کسب درآمد است تا بتواند پایدار باشد، به کارگران پرداخت کند و رشد کند.

سودهای یک شرکت اجتماعی به ایجاد تغییرات مثبت در جهان تخصیص می‌یابد، برخلاف سرمایه‌گذاری مجدد آن در کسب‌وکار.

تفاوت زیادی بین شرکت‌های اجتماعی و مسئولیت اجتماعی شرکتی (CSR) وجود دارد. "انجام خوب" چیزی نیست که شما به مدل کسب و کار خود اضافه کنید. این چیزی است که شما بیش از همه ارزش قائل هستید.

در این دوره کارشناسی ارشد می توانید 5 موضوع اصلی،

را یاد بگیرید

1. مقدمه، ویژگی ها و انواع کارآفرینی اجتماعی 2.0

2. مهارت های اصلی در کارآفرینی اجتماعی مهم هستند

3. مفاهیم کلیدی و چالش اصلی کارآفرینی اجتماعی

4. فرصت های شغلی کارآفرینی اجتماعی

5. نوآوری اجتماعی و کارآفرینی اجتماعی


سرفصل ها و درس ها

دوره کارشناسی ارشد در کارآفرینی اجتماعی 2.0 - سخنرانی Master Course in Social Entrepreneurship 2.0 - Lectures

  • مقدمه، ویژگی ها و انواع کارآفرینی اجتماعی 2.0 Introduction, characteristics and types of Social entrepreneurship 2.0

  • مهارت های اصلی در کارآفرینی اجتماعی مهم هستند Major skills are important in social entrepreneurship

  • مفاهیم کلیدی و چالش اصلی کارآفرینی اجتماعی Key concepts and Major challenge of social entrepreneurship

  • فرصت های شغلی کارآفرینی اجتماعی Social entrepreneurship career opportunities

  • نوآوری اجتماعی و کارآفرینی اجتماعی Social innovation and social entrepreneurship

نمایش نظرات

آموزش دوره کارشناسی ارشد در کارآفرینی اجتماعی 2.0
جزییات دوره
43 mins
5
Udemy (یودمی) Udemy (یودمی)
(آخرین آپدیت)
5,840
4.6 از 5
ندارد
دارد
دارد
Dr. José J
جهت دریافت آخرین اخبار و آپدیت ها در کانال تلگرام عضو شوید.

Google Chrome Browser

Internet Download Manager

Pot Player

Winrar

Dr. José J Dr. José J

محقق، استاد و کارشناس موضوع

دستاوردهای Udemy:

"250000 ثبت نام + 180 کشور + 43 دوره کسب و کار، سیستم های فناوری اطلاعات، آموزش و مطالعات رسانه ای"

p>

تجربه تدریس:

محقق و پروفسور برنده جایزه دکتر خوزه محقق ارشد، پروفسور و کارشناس موضوعی مطالعات بازرگانی، فناوری اطلاعات، سیستم‌ها و رسانه در دانشگاه UTEL، Universidad Centro Panamericano de Estudios Superiores - مکزیک، IBS-BFSU (مدرسه بین المللی بازرگانی - دانشگاه مطالعات خارجی پکن) چین و استاد افتخاری و مدعو NGCEF استرالیا، ISCIP کانادا و قاضی انجمن جهانی در مورد مطالعه موردی کسب و کار که یک فرد موفق است متخصص تحول دیجیتال و نوآوری با شرکت های بزرگ و استراتژی های استارت آپ ها در اکوسیستم های پلت فرم دیجیتال.

تجربه طراحی آموزشی و توسعه برنامه درسی:

او بیش از 5 دوره کارشناسی ارشد تخصصی را برای دانشکده بازرگانی بین المللی - دانشگاه مطالعات خارجی پکن طراحی و توسعه داد. تخصص اصلی او در زمینه کارآفرینی شرکتی، نوآوری سازمانی و یادگیری است. دکتر خوزه ترکیبی غنی از تدریس و تجربه صنعتی (بیش از 15 سال) دارد  به عنوان مشاور کسب و کار و فناوری اطلاعات در بیش از 20 کسب و کار نوپا بسیار موفق به همراه برنامه ریزی استراتژیک، پشتیبانی مدیریت دیجیتال و فناوری اطلاعات برای مشتریان جهانی کار می کند. او از سال 2007 بیش از 200 وب سایت کسب و کار شرکتی را طراحی، توسعه و میزبانی کرد و بیش از 10 جایزه برای کارهای عظیم گرافیکی و طراحی وب خود دریافت کرد.

علاقه های موضوعات آموزشی:/p>

او بیش از 10000 دانشجو را از سال 2007 هدایت، مدیریت و نظارت کرده است و جلسات آموزشی عمده برای فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد UG، PG که توسعه کارآفرینی، مدیریت بازرگانی، توسعه منابع انسانی، بازاریابی، بازاریابی دیجیتال، بازارهای مالی، اقتصاد را پوشش می دهد. ، آمار، چند رسانه ای، فناوری اطلاعات، نرم افزار و سیستم ها. سخنران معمولی AEIC چین و اقتصادهای ما (WoE) لیتوانی و در حال حاضر او 5 دکترا را هدایت می کند. دانش پژوهان برای مدیریت بازرگانی، علوم کامپیوتر و حوزه های فناوری اطلاعات.

گواهینامه ها، تحقیقات و انتشارات:

او یک دانشکده بین المللی است و بیش از 30 نرم افزار را تکمیل کرده است. ، گواهینامه های IT و کسب و کار که شامل Brainbench، Adobe، Microsoft، IBM Statistics 101، Cisco Network Academy، Kaya Connect London، Cornerstone OnDemand Foundation، Google، یونیسف و یونسکو می شود.

او سردبیر مجله Science Direct PLAS و داور معتبر Elsevier، Clarivate، Wiley، Science Direct، Springer Nature و IOP Publishers است. او بیش از 50 مقاله تحقیقی و مروری منتشر کرد و 8 تا 12 مورد مطالعه کامل به صورت انفرادی به نام او به همراه 4 فصل کتاب و نقدهای متعدد کتاب برای ناشران مستقل بین المللی کتاب در آلمان منتشر شده است. او بیش از 10 مقاله تحقیقاتی را در فهرست های WoS Scopus منتشر کرده است. Google Scholar Citation 40+ و Research Gate امتیاز 208.2 با بیش از 50000 مطالعه و امتیاز اتحادیه اروپا برای نوآوری (EAI) 16 است.

عضویت ها و فعالیت های بین المللی:

او دارای بیش از 35 عضویت در نهادهای علمی و حرفه‌ای بین‌المللی در سراسر جهان است که شامل IEEE، انجمن کارآفرینی Oulu - فنلاند، موسسه تحقیقات خاورمیانه، انجمن بین‌المللی کارآفرینان، انجمن آفریقا انجمن مدیران اجرایی (AfSAE)، انجمن استراتژیک بازاریابی، انجمن ملی آموزش علوم، ISPIM - انجمن بین‌المللی مدیریت نوآوری حرفه‌ای، ITPA - انجمن حرفه‌ای فناوری اطلاعات و IAENG - انجمن تحقیقات عملیات و او به‌عنوان داوطلب برای Scopus، Web of Science و ABDC Indexed مجله تحریریه و هیئت داوری خدمت می‌کند. عضو بیش از 30 مجله و بررسی بیش از 200 مقاله از سال 2019.