نیاز شدیدی به داشتن گفتوگوی مثبت در هنگام هر درگیری درون و بیرون و همچنین در دوراهی وجود دارد. «وجود فعالانی درباره این موضوع که «از صحبت کردن خسته شدهاند»، در نتیجه در گفتوگو شرکت نمیکنند، اما متعاقباً در برابر ایدههای عملی تولید شده در بحث مقاومت میکنند».
این دوراهی برای من بسیار صادق است. بسته به موضوع، میتوانم از صحبت کردن بسیار خسته باشم، و وقتی صحبت به هیچوجه به جز گزارشی در کشوی میز یا سند پیوست در اعماق صندوق ورودی منتهی نشود، از صحبت کردن بسیار خسته میشوم و سطح بالایی از ناامیدی و بدبینی را احساس میکنم. حتی ناامیدکنندهتر درک این موضوع است که این صحبت توسط افرادی شنیده شده است که قبلاً تصمیم خود را در مورد آنچه باید انجام میدادند، شنیده بودند. این ناامیدی قطعاً منجر به بیتوجهی گاه به گاه برای مشارکت و سوء ظن نسبت به ایدههای ایجاد شده در چنین بحثهایی شده است.
گفتوگوی سالم برای تقویت و گسترش همکاریها در جامعه بسیار مهم است و یکی از راههای اصلی حل تعارضات، ارتباط بین مردم است. این رایج ترین روش است و شامل گفتگو می شود.
مهم است که یک محیط مناسب برای گفتگو آماده شود. در حالی که دیالوگ اغلب با اشکال دیگر گفتمان اشتباه گرفته می شود، در دسته بندی خاص خود قرار می گیرد. این شامل بحث بر سر یک دیدگاه نیست، به عنوان مناظره، روشی برای دستیابی به توافق یا تصمیم گیری به عنوان مذاکره نیست، بلکه تنها زمانی پدیدار نمی شود که شرکت کنندگان به یکدیگر اعتماد کنند و به یکدیگر احترام بگذارند، قضاوت های خود را قطع کنند و به همه نکات گوش دهند. از نظر، به عنوان بحث. بنابراین مهم است که یک نقطه مشترک یا مشترک بین طرفین در جامعه پیدا کنید، به عنوان مثال، صحبت در مورد چیزهای هیجان انگیز برای هر دو طرف، و باید با تمرکز بر یک راه حل برد-برد انجام شود. روش های گفتگو شامل تعامل افراد جمعی است. در زندگی روزمره، تعارضات را می توان از طریق گفتگو و انواع مختلف ارتباط حل کرد. و اطمینان حاصل شود که نتایج مثبت چنین فعالیت هایی حاصل می شود. باید به دست آید.
اهداف دوره:
ابتدا، برای اطمینان از بررسی عینی موضوعات بحث برانگیز؛
دوم، بحث آزاد در مورد همه مواضع و نقطه نظرات با وجود فرصت های برابر برای شرکت در بحث هر موضوع؛
ثالثاً، نتایج را در قالب توصیههایی طراحی و مورد بحث قرار دهید و با جمعبندی هویت دیدگاهها و موضعگیریها در مورد موضوعات دیگر را آشکار کنید. در طول گفت و گوی جامعه، از انواع فعالیت ها برای تقویت همکاری جامعه استفاده خواهد شد. این فعالیتها با ذینفعان/شریکها در همه سطوح مشارکت میکنند، سیلوها را تجزیه میکنند، نوآوری را به پیش میبرند، و مشارکتها و همکاریها را میان انواع ذینفعان جامعه ایجاد میکنند تا با یکدیگر همکاری کنند تا محدوده پروژه، نقشها و مسئولیتها را تعریف کنند.
هدف گفتگو به اشتراک گذاشتن اطلاعات، یافتن افکار متقابل و شناخت پیوندهای موجود بین روابط مختلف و ابعاد مختلف همکاری است. گفتوگو باید با توجه به زمینه، انعطافپذیر باشد و در ساختار، در قالب و سطح مناسب، از جمله سطوح منطقهای، زیر منطقهای یا ملی، سازمانهای منطقهای و زیرمنطقهای و همچنین نمایندگان سازمانهای غیردولتی انجام شود. متعهد به این گفت وگو باشید تا ابتدا به خوبی در جامعه دست یابید و سپس یک دولت-ملت خوب ایجاد کنید. حکمرانی خوب باید پیوندهای داخلی و خارجی طرفین را تقویت کند و جزء اساسی این گفتگو باشد. در نهایت، گسترش گفتوگوی اجتماعی و پوشش بیشتر مشکلات اجتماعی-اقتصادی، نشانهای از الگوی غالب مشارکت اجتماعی است. زیرا با گذشت زمان تمرین گفت و گوی اجتماعی بر محدودیت ها غلبه خواهد کرد. روابط و درگیری های صرفاً مردمی را حل کنید.
یودمی یکی از بزرگترین پلتفرمهای آموزشی آنلاین است که به میلیونها کاربر در سراسر جهان امکان دسترسی به دورههای متنوع و کاربردی را فراهم میکند. این پلتفرم امکان آموزش در زمینههای مختلف از فناوری اطلاعات و برنامهنویسی گرفته تا زبانهای خارجی، مدیریت، و هنر را به کاربران ارائه میدهد. با استفاده از یودمی، کاربران میتوانند به صورت انعطافپذیر و بهینه، مهارتهای جدیدی را یاد بگیرند و خود را برای بازار کار آماده کنند.
یکی از ویژگیهای برجسته یودمی، کیفیت بالای دورهها و حضور استادان مجرب و با تجربه در هر حوزه است. این امر به کاربران اعتماد میدهد که در حال دریافت آموزش از منابع قابل اعتماد و معتبر هستند و میتوانند به بهترین شکل ممکن از آموزشها بهره ببرند. به طور خلاصه، یودمی به عنوان یکی از معتبرترین و موثرترین پلتفرمهای آموزشی آنلاین، به افراد امکان میدهد تا به راحتی و با کیفیت، مهارتهای مورد نیاز خود را ارتقا دهند و به دنبال رشد و پیشرفت شغلی خود باشند.
دکترای حقوق بشر Dr. سواتی چاکرابورتی استادیار حقوق بشر و مطالعات زنان در Schoolguru Eduserve Pvt Ltd. او عضو بین المللی KAICIID در وین، اتریش است. او دکترای خود را در رشته حقوق بشر از دانشگاه کلکته با پایان نامه "حق تحصیل: مطالعه ای بر روی زنان قبیله ای روستایی بنگال غربی" انجام داده است. او به عنوان مشاور پژوهشی به کمیسیون ملی حقوق بشر، هند پیوست. او بنیانگذار و مجری پروژه آنلاین پلتفرم به نام "Webplatform4Dialogue" با مجموعه ای از وبینارها، گفتگوها و انتشارات است. او مدیر عامل آکادمی تابستانی Docoral اوراسیا (EDSA) است. دکتر چاکرابورتی به عنوان مدرس در کالج انگلیسی (مدرسه مدیریت)، کالیکات، کرالا، تخصص تدریس خوبی داشت. او همچنین عضو شورای اجرایی مرکز ملی تحقیقات رشد و توسعه فراگیر (NCDR)، میسور است. عضو کمیته بازبینی مجله تحقیقات روانشناختی و تربیتی راج راجشواری همچنین ویراستار کتابهایی مانند «راهنمای حقوق بشر و مطالعات قبیله ای»، «راهنمای رسانه های اجتماعی برای شمول دیجیتال و اجتماعی»، «توسعه قبیله ای»، «جنسیت» است. هویت و نقشها در هند: مسائل و چالشها»، «راهنمای چند رشتهای طرد اجتماعی و حقوق بشر» و «راهنمای روابط بینالملل: مسائل حقوق بشر و سیاست خارجی جلد اول و جلد دوم». دکتر چاکرابورتی از طریق سمینارها، کنفرانس ها و کارگاه های مختلف با شبکه خود ارتباط بین المللی گسترده ای دارد.
نمایش نظرات