اخلاق تحقیق هنگام انجام تحقیق با افراد حیاتی است. تحقیقات غیراخلاقی ممکن است افراد تحقیق را در معرض خطر قرار دهد و حتی اعتبار یافته ها را به خطر بیندازد. از آنجایی که ما تحقیقات بیشتری را با استفاده از روشهای متنوع و فزایندهای مانند اینترنت انجام میدهیم، مهم است که آن را در اولین بار درست انجام دهیم.
در این دوره، اصول تحقیق اخلاقی و نحوه مدیریت تحقیقات موضوع انسانی را به روش های حساس و مناسب می آموزید. شما مسائلی مانند کسب رضایت، اطمینان از اینکه اطلاعات شخصی به طور ایمن مدیریت می شود و استخدام شرکت کنندگان آسیب پذیر را در نظر خواهید گرفت.
این دوره برای یادگیرندگانی که با استفاده از روش های تحقیق اجتماعی مانند پرسشنامه، مصاحبه و غیره با افراد تحقیق می کنند مفید است.
این دوره برای دانشجویان مقطع کارشناسی که تحقیقات را برای پروژه سال آخر خود تکمیل می کنند ضروری است، اما برای دانشجویان کارشناسی ارشد و محققان دانشگاهی نیز مناسب است.
هدف اصلی این دوره خواهد بود:
اخلاق تحقیق: چرا اهمیت دارد
بهکارگیری شرکتکنندگان برای تحقیق و جلب رضایت آنها
اگر شرکتکنندگان آسیبپذیر را جذب میکنید چه مواردی را در نظر بگیرید
آیا تحقیقات شما میتواند شما یا شرکتکنندگان را در معرض آسیب قرار دهد؟
ذخیره اطلاعات شخصی
تحقیق بایگانی و اینترنتی
صداقت آکادمیک، صداقت و اخلاق تحقیق اصول اساسی برای انجام تحقیقات کیفی است. صداقت تحصیلی مستلزم صداقت، اخلاق، شفافیت، مسئولیت پذیری، اعتماد به تلاش های علمی و پژوهشی است. کلیه پژوهشگران و اعضای هیأت علمی باید در انجام فعالیت های علمی و پژوهشی صادق و صادق باشند. ضمن پیگیری و درک تحقیقات موجود، باید اصالت کار انجام شده توسط محقق به منظور توجیه محتوای خلاقانه خود در گزارش های پژوهشی که می تواند در قالب مقاله، پایان نامه یا پایان نامه باشد، ثابت شود. استفاده از برخی از مطالب منتشر شده قبلی در حین نوشتن مقاله با استناد و ارجاع مناسب ضروری است. بنابراین، درک و یادگیری نحوه نوشتن یک مقاله برای جلوگیری از مسائل سرقت ادبی در حین نوشتن مقالات تحقیقاتی مهم است. حتی دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی و فوق لیسانس باید با مسائل اخلاقی، انجام پژوهش، صداقت تحصیلی، سوء رفتار علمی/پژوهشی، استفاده از سبک های مناسب استناد، استفاده از ابزار مدیریت مرجع، پرهیز از جعل، جعل، دستکاری در دسترس باشند. یا تعدیل داده ها، اجتناب از اقدامات غیراخلاقی، درک سرقت ادبی، نحوه جلوگیری از سرقت ادبی، ابزارهای مدیریت مرجع، ابزارهای نوشتن و بررسی، نحوه استناد صحیح منابع، انواع سرقت ادبی، نحوه تشخیص سرقت ادبی، نرم افزارهای رایج تشخیص سرقت ادبی، استفاده از تشخیص سرقت ادبی نرمافزار، ویژگیها و کارکردهای نرمافزار معروف ضد سرقت ادبی، دستورالعملهای خطمشی برای رسیدگی به سرقت ادبی در مؤسسات، ارائه آموزش و ابزارهایی برای مدیریت مرجع و مهارتهای نوشتاری دانشگاهی و غیره.
یودمی یکی از بزرگترین پلتفرمهای آموزشی آنلاین است که به میلیونها کاربر در سراسر جهان امکان دسترسی به دورههای متنوع و کاربردی را فراهم میکند. این پلتفرم امکان آموزش در زمینههای مختلف از فناوری اطلاعات و برنامهنویسی گرفته تا زبانهای خارجی، مدیریت، و هنر را به کاربران ارائه میدهد. با استفاده از یودمی، کاربران میتوانند به صورت انعطافپذیر و بهینه، مهارتهای جدیدی را یاد بگیرند و خود را برای بازار کار آماده کنند.
یکی از ویژگیهای برجسته یودمی، کیفیت بالای دورهها و حضور استادان مجرب و با تجربه در هر حوزه است. این امر به کاربران اعتماد میدهد که در حال دریافت آموزش از منابع قابل اعتماد و معتبر هستند و میتوانند به بهترین شکل ممکن از آموزشها بهره ببرند. به طور خلاصه، یودمی به عنوان یکی از معتبرترین و موثرترین پلتفرمهای آموزشی آنلاین، به افراد امکان میدهد تا به راحتی و با کیفیت، مهارتهای مورد نیاز خود را ارتقا دهند و به دنبال رشد و پیشرفت شغلی خود باشند.
دکترای حقوق بشر Dr. سواتی چاکرابورتی استادیار حقوق بشر و مطالعات زنان در Schoolguru Eduserve Pvt Ltd. او عضو بین المللی KAICIID در وین، اتریش است. او دکترای خود را در رشته حقوق بشر از دانشگاه کلکته با پایان نامه "حق تحصیل: مطالعه ای بر روی زنان قبیله ای روستایی بنگال غربی" انجام داده است. او به عنوان مشاور پژوهشی به کمیسیون ملی حقوق بشر، هند پیوست. او بنیانگذار و مجری پروژه آنلاین پلتفرم به نام "Webplatform4Dialogue" با مجموعه ای از وبینارها، گفتگوها و انتشارات است. او مدیر عامل آکادمی تابستانی Docoral اوراسیا (EDSA) است. دکتر چاکرابورتی به عنوان مدرس در کالج انگلیسی (مدرسه مدیریت)، کالیکات، کرالا، تخصص تدریس خوبی داشت. او همچنین عضو شورای اجرایی مرکز ملی تحقیقات رشد و توسعه فراگیر (NCDR)، میسور است. عضو کمیته بازبینی مجله تحقیقات روانشناختی و تربیتی راج راجشواری همچنین ویراستار کتابهایی مانند «راهنمای حقوق بشر و مطالعات قبیله ای»، «راهنمای رسانه های اجتماعی برای شمول دیجیتال و اجتماعی»، «توسعه قبیله ای»، «جنسیت» است. هویت و نقشها در هند: مسائل و چالشها»، «راهنمای چند رشتهای طرد اجتماعی و حقوق بشر» و «راهنمای روابط بینالملل: مسائل حقوق بشر و سیاست خارجی جلد اول و جلد دوم». دکتر چاکرابورتی از طریق سمینارها، کنفرانس ها و کارگاه های مختلف با شبکه خود ارتباط بین المللی گسترده ای دارد.
نمایش نظرات