آموزش جاوا اسکریپت: ارتقای کار با DOM - آخرین آپدیت

دانلود JavaScript: Enhancing the DOM

نکته: ممکن هست محتوای این صفحه بروز نباشد ولی دانلود دوره آخرین آپدیت می باشد.
نمونه ویدیوها:
توضیحات دوره:

مدل شیء سند یا DOM در قلب هر صفحه وب قرار دارد. برای توسعه صفحات HTML پویا، یک توسعه‌دهنده فرانت-اند باید بداند جاوا اسکریپت چگونه به DOM متصل می‌شود و چگونه اجازه می‌دهد تا محتوای موجود در صفحه را ایجاد، تغییر، حذف و ویرایش کنید. در این دوره که برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب با تجربه طراحی شده است، مدرس دوره Maaike van Putten نمایی کلی از عناصر پایه DOM، روش‌های مختلف دسترسی جاوا اسکریپت به عناصر و نحوه کار با DOM برای ایجاد صفحات وب پویا را ارائه می‌دهد.

مهارت‌های بنیادی مورد نیاز برای انتخاب عناصر DOM، پیمایش در DOM، تغییر عناصر، و ایجاد، افزودن و مدیریت نودها (Nodes) را بیاموزید. در طول مسیر، نکاتی در مورد مدیریت رویدادها (Event Handling)، دستکاری پیشرفته DOM، دسترس‌پذیری (Accessibility)، بهینه‌سازی عملکرد و بهترین روش‌های کدنویسی را دریافت خواهید کرد. در پایان دوره، فرصتی خواهید داشت تا مهارت‌های جدید خود را در یک پروژه واقعی با ساخت یک اپلیکیشن رزومه تعاملی با بک‌اند Node.js آزمایش کنید.


سرفصل ها و درس ها

مقدمه Introduction

  • ارتقای دانش جاوا اسکریپت در زمینه DOM Enhance your JavaScript DOM knowledge

  • نحوه استفاده از فایل‌های تمرینی در گیت‌هاب How to use the GitHub-hosted exercise files

1. درک مفهوم DOM 1. Understanding the DOM

  • درخت DOM و انواع نودها DOM tree and node types

  • کاوش در DOM با استفاده از DevTools Exploring the DOM with DevTools

  • راه حل: کارآگاه DOM Solution: DOM detective

  • مقایسه DOM در مقابل HTML و جاوا اسکریپت DOM vs. HTML vs. JavaScript

  • چالش: کارآگاه DOM Challenge: DOM detective

  • DOM چیست؟ What is the DOM?

2. انتخاب عناصر DOM 2. Selecting DOM Elements

  • استفاده از انتخابگرهای CSS برای هدف قرار دادن عناصر Using CSS selectors to target element

  • چالش: شکارچی عناصر Challenge: Element hunter

  • متدهای getElementById، getElementsByClassName و getElementsByTagName getElementById, getElementsByClassName, getElementsByTagName

  • متد matches The matches method

  • راه حل: شکارچی عناصر Solution: Element hunter

  • متدهای querySelector و querySelectorAll querySelector and querySelectorAll

3. پیمایش در DOM 3. Traversing the DOM

  • کار با متدهای دریافت نودهای والد، فرزند و خواهر و برادر Working with methods to get parent, child, and sibling nodes

  • راه حل: پیمایش درخت حیوانات Solution: Animal tree traversal

  • پیمایش با استفاده از closest و contains Traversing with closest and contains

  • چالش: پیمایش درخت حیوانات Challenge: Animal tree traversal

  • نودهای والد، فرزند و خواهر و برادر Parent, child, and sibling nodes

4. تغییر عناصر DOM 4. Modifying DOM Elements

  • چالش: تغییر شکل دهنده Challenge: Shapeshifter

  • تغییر محتوای متنی و HTML Changing text and HTML content

  • دستکاری ویژگی‌ها (Attributes) و داده‌های سفارشی (Data Attributes) Manipulating attributes and data attributes

  • استایل‌های Inline با جاوا اسکریپت Inline styles with JavaScript

  • کار با کلاس‌ها Working with classes

  • تغییر مقادیر عناصر ورودی (Input) Changing values of input elements

  • راه حل: تغییر شکل دهنده Solution: Shapeshifter

5. ایجاد، افزودن و مدیریت نودها 5. Creating, Adding, and Managing Nodes

  • راه حل: سازنده عناصر Solution: Element creator

  • شبیه‌سازی، جایگزینی و حذف نودها Cloning, replacing, and removing nodes

  • درج عناصر Inserting elements

  • ایجاد عناصر با createElement Creating elements with createElement

  • سازنده‌ها برای ایجاد انواع خاصی از عناصر Constructors for creating specific types of elements

  • چالش: سازنده عناصر Challenge: Element creator

6. مدیریت رویدادها 6. Event Handling

  • تفویض رویداد (Event Delegation) Event delegation

  • انتشار رویداد: Capture و Bubbling Event propagation: Capturing and bubbling

  • حذف هندلرهای رویداد Removing event handlers

  • کار با preventDefault Working with preventDefault

  • چالش: اپلیکیشن رویدادمحور Challenge: Eventful app

  • راه حل: اپلیکیشن رویدادمحور Solution: Eventful app

  • شنوندگان رویداد، هندلرهای رویداد و اشیاء رویداد Event listeners, event handlers, and event objects

  • رویدادهای رایج DOM Common DOM events

7. دستکاری پیشرفته DOM 7. Advanced DOM Manipulation

  • کار با فرم‌ها و عناصر ورودی Working with forms and input elements

  • دستکاری لیست‌ها Manipulating lists

  • DOM و AJAX: رابط برنامه نویسی Fetch API DOM and AJAX: Fetch API

  • راه حل: اعتبارسنج کوچک فرم Solution: Mini form validator

  • اجزای وب (Web Components) و عناصر سفارشی Web components and custom elements

  • چالش: اعتبارسنج کوچک فرم Challenge: Mini form validator

  • ایجاد جداول Creating tables

8. دسترس‌پذیری، عملکرد و بهترین روش‌ها 8. Accessibility, Performance, and Best Practices

  • چالش: ممیزی دسترس‌پذیری Challenge: Accessibility audit

  • ملاحظات دسترس‌پذیری (Accessibility) Accessibility considerations

  • نکاتی برای بهبود عملکرد دستکاری DOM DOM manipulation performance tips

  • سازگاری با مرورگرهای مختلف Cross-browser compatibility

  • راه حل: ممیزی دسترس‌پذیری Solution: Accessibility audit

9. پروژه واقعی: اپلیکیشن رزومه تعاملی 9. Real-World Project: Interactive Resume App

  • افزودن و نمایش اطلاعات تماس Adding and displaying contact information

  • راه حل: افزودن یک قابلیت Solution: Adding a feature

  • نمایش و افزودن تجربیات کاری Showing and adding experiences

  • بررسی گام به گام بک‌اند Node.js Walkthrough the Node.js backend

  • چالش: افزودن یک قابلیت Challenge: Adding a feature

  • نمایش بخش‌ها Showing sections

  • مرور کلی پروژه Project overview

جمع‌بندی Conclusion

  • گام‌های بعدی Next steps

نمایش نظرات

آموزش جاوا اسکریپت: ارتقای کار با DOM
جزییات دوره
2h 35m
60
(آخرین آپدیت)
4,631
- از 5
ندارد
دارد
دارد
جهت دریافت آخرین اخبار و آپدیت ها در کانال تلگرام عضو شوید.

Google Chrome Browser

Internet Download Manager

Pot Player

Winrar

Maaike van Putten Maaike van Putten

توسعه دهنده نرم افزار و مربی IT