لطفا جهت اطلاع از آخرین دوره ها و اخبار سایت در
کانال تلگرام
عضو شوید.
تجارت الگوریتمی با پایتون
Algorithmic Trading with Python
نکته:
آخرین آپدیت رو دریافت میکنید حتی اگر این محتوا بروز نباشد.
نمونه ویدیوها:
توضیحات دوره:
تجارت کمی در دنیای واقعی با پایتون - مدلهای مومنتوم و بازگشت میانگین - نوتبوکهای Jupyter شامل مفهوم کارایی بازار و برخی سوگیریهای رفتاری که برخی ناکارآمدیهای بازار را توضیح میدهند را درک کنید. الگوریتم های مختلف برای تجارت در بازار بسازید. شما هر دو استراتژی بازگشت حرکت و میانگین و همچنین یک مدل عامل را خواهید آموخت. داده ها را در دو مجموعه جدا کنید: در داده های نمونه و خارج از داده های نمونه برای ساخت متدولوژی های بک تست. تکنیک های بهینه سازی را برای یافتن بهترین پارامترها برای مدل های خود بیاموزید. پیش نیازها: شما نیاز به تجربه برنامه نویسی قبلی با استفاده از پایتون دارید. شما به تمام نوت بوک های jupyter که در آن مدل ها توضیح داده شده است دسترسی خواهید داشت. همچنین باید با مفاهیم معاملاتی آشنا باشید. تجربه تجارت قبلی مورد نظر است.
در دوره تجارت الگوریتمی، نحوه ایجاد مومنتوم، بازگشت میانگین و مدلهای عاملی را خواهید آموخت. این دوره با سایر دوره های معاملاتی الگوریتمی متفاوت است که در آن شما فقط کدنویسی برخی از شاخص های فنی اولیه مانند MACD یا Bollinger Bands را یاد می گیرید. در اینجا شما مدل های تجارت موفق دنیای واقعی را یاد خواهید گرفت. شما باید پایتون را بدانید. اگر یک معامله گر در یک موسسه یا یک سرمایه گذار مستقل هستید و کمی گرا هستید، این دوره برای شما مناسب است. روی دکمه ثبت نام کلیک کنید و شروع به یادگیری کنید.
اگر می خواهید برنامه درسی را درک کنید، دوره در 6 موضوع مختلف تقسیم می شود:
1. مقدمه: مفهوم کارایی بازار و همچنین اینکه چرا بازارها همیشه اینگونه رفتار نمی کنند را درک خواهید کرد. یکی از دلایل اصلی مربوط به سوگیری های رفتاری است. برخی از آنها را خواهید آموخت. همچنین با یک تست ساده خواهید دید که آیا بازار کارآمد است یا خیر.
2. مدل مومنتوم اول - فیلتر الکساندر: این یک سیستم پیروی از روند است که توسط یک استاد دانشگاه MIT پیشنهاد شد و بعداً توسط معامله گران حرفه ای اصلاح شد. ما انواع مختلف مدل ها را بررسی خواهیم کرد. در اینجا یاد خواهید گرفت که چگونه بهینه سازی ها را در پایتون اجرا کنید تا بهترین پارامترها را برای مدل پیدا کنید.
3. مدل مومنتوم دوم - مدل شکست: این یک سیستم پیروی از روند است که از یک قانون معاملاتی الهام گرفته شده است که در بازارهای کالا بسیار سودآور بود. این قانون توسط گروهی از تاجران معروف به تاجران لاک پشت اجرا شد. در این مدل شما یاد خواهید گرفت که چگونه یک رگرسیون لجستیک را برای پیش بینی جهت یک روند اجرا کنید.
4. مدل بازگشت میانگین - تجارت جفت: این یک استراتژی برگشت متوسط با استفاده از یک جفت دارایی است که اساساً به هم مرتبط هستند.
5. مدل عاملی: در این مدل نحوه انتخاب متغیرهای توضیحی که می توانند برای ساختن یک استراتژی معاملاتی موفق مورد استفاده قرار گیرند، یاد می گیرید. این نوع مدلها در استراتژیهای معاملاتی با فرکانس بالا استفاده میشوند.
6. نکات پایانی: نحوه انتخاب اندازه معاملات بهینه بر اساس معیارهای کلی را توضیح خواهیم داد. همچنین روشهای بک تست را مجدداً بررسی خواهیم کرد.
سرفصل ها و درس ها
مقدمه
Introduction
مقدمه
Introduction
فرضیه بازار کارآمد - قسمت 1
Efficient Market Hypothesis - Part 1
فرضیه بازار کارآمد - قسمت 2
Efficient Market Hypothesis - Part 2
تست اجرای غیر پارامتری
Non Parametric Run Test
مالی رفتاری
Behavioral Finance
مدل مومنتوم - فیلتر اسکندر
Momentum Model - Alexander's Filter
فیلتر اسکندر - تک فیلتر
Alexander's Filter - Single Filter
نمایش نظرات