SEO در صفحه (گاهی اوقات سئوی داخلی نامیده می شود) فرآیند بهینه سازی بخش هایی از صفحات وب شما است تا در موتورهای جستجو رتبه بالاتری داشته باشند و ترافیک موتورهای جستجو بیشتری دریافت کنند.
این شامل بهروزرسانی محتوای داخل صفحه، برچسبهای عنوان، پیوندهای داخلی و موارد دیگر میشود.
موتورهای جستجو مانند Google به کلمات کلیدی و دیگر نشانههای SEO درون صفحه نگاه میکنند تا بررسی کنند که آیا صفحه با هدف جستجوی کاربر مطابقت دارد یا خیر. و اگر موتور جستجو تصمیم بگیرد که صفحه برای کاربر مفید باشد، آن را در نتایج جستجو بالاتر نشان می دهد.
سئوی درون صفحه به روشی مؤثرتر برای برقراری ارتباط سیگنالهای با کیفیت و افزایش کلیکها از جستجوی ارگانیک، حتی برای وبسایتهای جدیدتر با اعتبار و شهرت کمتر تبدیل شده است.
سئو داخلی در مقابل سئوی خارج از صفحه
برای درک تفاوت بین سئو داخلی و خارج از صفحه، بهتر است به اصول اولیه سئو بازگردید. سه نوع اصلی سئو وجود دارد:
سئوی درون صفحه به تلاشهایی اشاره دارد که مستقیماً برای صفحهای که میخواهید بهینه کنید، مانند بهبود محتوای آن یا افزودن کلمات کلیدی انجام میشود.
سئوی خارج از صفحه به تلاشهایی گفته میشود که در صفحات دیگر سایت شما یا سایر سایتها برای کمک به رتبهبندی صفحه شما انجام میشود، مانند بک لینک، فهرستها، تبلیغات اجتماعی، پست مهمان، روابط عمومی و موارد دیگر.
سئوی فنی به تلاشهایی اشاره دارد که شامل کد منبع، نقشه سایت، سرعت، امنیت، دادههای ساختاری میشود، با این حال، سئوی درون صفحه نیز زمانبرتر است. خزنده های گوگل دیگر فقط به دنبال یک کلمه کلیدی در صفحه نیستند. گوگل اکنون می تواند بفهمد که آیا یک صفحه وب اصلی، روشنگر، عمیق و توسط نویسندگان متخصص نوشته شده است یا خیر. به روز رسانی گوگل در سال 2011 به عنوان پاندا شناخته می شود. این به روز رسانی الگوریتم صفحات با کیفیت پایین را جریمه کرد، که منجر به کسب صفحات با کیفیت بیشتر در رتبه های برتر SERP ها شد. امروزه گوگل به تکرار این روند کاهش محتوای با کیفیت پایین و ترویج محتوای با کیفیت بالا ادامه می دهد.
همانند سایر ارکان سئو، سئو داخلی نمیتواند یک وبسایت را بهطور کامل بهینهسازی کند و رتبهبندی و ترافیک را وقتی به تنهایی انجام میشود تضمین نمیکند. بنابراین مهم است که سئوی محتوا، فنی و سئوی خارج از صفحه خود را کنترل کنید تا از عملکرد جستجوی بهتر اطمینان حاصل کنید. به همین دلیل است که باید SEO On-Page را برای کارایی و افزایش دید وب سایت خود در اینترنت بیاموزید.
یاد خواهید گرفت:
نحوه خزیدن وب سایت شما.
نحوه انجام ممیزی SEO و تعریف معماری سایت.
نحوه بهروزرسانی نشانیهای وب، عناوین صفحه، و توضیحات متا.
برای اطمینان از اینکه کلمه کلیدی شما در URL شما قرار دارد.
چگونه کلمه کلیدی خود را در سراسر صفحه خود اضافه کنید.
نحوه ردیابی کلمات کلیدی و موضوعات برای هر صفحه.
ما بهترین توصیههای خود را در زمینه SEO در صفحه ارائه خواهیم داد، ترفندهای واقعی که برای ما بهترین کارآمد هستند، در مورد نحوه نمایش صفحات شما در بهترین نتایج جستجو.
ما چک لیست سئوی صفحه خود را به اشتراک خواهیم گذاشت، از جمله:
-بهینه سازی تصویر
- افزودن دکمه های اشتراک گذاری اجتماعی
- قطعه های ویژه
- و بسیاری نکات دیگر…
بازاریاب دیجیتال، مربی ارتباطات و مدرس دندانپزشکی
نمایش نظرات