آموزش جامع مبانی ری‌اکت (React Foundations) اثر پیرسون - آخرین آپدیت

دانلود React Foundations by Pearson

نکته: ممکن هست محتوای این صفحه بروز نباشد ولی دانلود دوره آخرین آپدیت می باشد.
نمونه ویدیوها:
توضیحات دوره:

مبانی React.js را برای ساخت رابط‌های کاربری وب بیاموزید. در این دوره، اندی اولسن نحوه ایجاد کامپوننت‌های قابل استفاده مجدد، مدیریت وضعیت برنامه (State Management)، ساخت اپلیکیشن‌های تک صفحه‌ای (SPA) و موارد دیگر را آموزش می‌دهد. در ساختار و اصول اپلیکیشن‌های ری‌اکت عمیق شوید؛ بیاموزید که ری‌اکت چگونه Virtual DOM را مدیریت می‌کند، چگونه می‌توانید رابط کاربری را از طریق کامپوننت‌ها به صورت ماژولار طراحی کنید و چطور با استفاده از JSX سینتکس خود را ساده‌تر نمایید. همچنین نحوه ایجاد اپلیکیشن‌های کامل ری‌اکت با استفاده از Vite و پیاده‌سازی مسیریابی (Routing)، مدیریت وضعیت و قابلیت‌های برنامه از طریق Hookها را فرا بگیرید. این دوره شامل مجموعه‌ای کامل از آزمایشگاه‌های عملی (Labs) همراه با دستورالعمل‌های جامع و پاسخنامه‌ها است تا بتوانید در حین یادگیری، مفاهیم را تثبیت کنید. چه یک توسعه‌دهنده Front-end تازه‌کار باشید و چه یک مهندس نرم‌افزار باسابقه، این دوره برای به‌روزرسانی مهارت‌های شما در React.js طراحی شده است.

نکته: این دوره توسط Pearson و Andy Olsen تهیه شده است و ما افتخار می‌کنیم که این محتوا را در کتابخانه خود میزبانی کنیم.


سرفصل ها و درس ها

مقدمه Introduction

  • مبانی ری‌اکت: مقدمه React foundations: Introduction

1. شروع کار با ری‌اکت 1. Getting Started with React

  • ایجاد یک اپلیکیشن ساده ری‌اکت Creating a simple React application

  • ایجاد یک رابط کاربری پیشرفته‌تر Creating a more ambitious user interface

  • آزمایشگاه: شروع کار با ری‌اکت Lab: getting started with React

  • درک مفاهیم Virtual DOM Understanding the virtual DOM

  • مروری کلی بر ری‌اکت Overview of React

  • ایجاد رابط کاربری داده‌محور Creating a data-driven user interface

  • استفاده از Script Map برای سازماندهی Importها Using a script map to organize imports

  • اهداف یادگیری Learning objectives

  • پاسخ آزمایشگاه: شروع کار با ری‌اکت Lab solution: Getting started with React

2. ایجاد کامپوننت‌های مبتنی بر کلاس (Class Based) 2. Creating Class-Based Components

  • تعریف و استفاده از کامپوننت‌های مبتنی بر کلاس Defining and using a class-based component

  • پاسخ آزمایشگاه: ایجاد کامپوننت‌های مبتنی بر کلاس Lab solution: Creating class-based components

  • آزمایشگاه: ایجاد کامپوننت‌های مبتنی بر کلاس Lab: creating class-based components

  • ایجاد یک رابط کاربری پیشرفته‌تر Creating a more ambitious user interface

  • ارسال Props به کامپوننت‌های مبتنی بر کلاس Passing properties to a class-based component

  • ضرورت استفاده از کامپوننت‌ها The need for components

  • اهداف یادگیری Learning objectives

3. ایجاد کامپوننت‌های تابعی (Functional) 3. Creating Functional Components

  • پاسخ آزمایشگاه: ایجاد کامپوننت‌های تابعی Lab solution: Creating functional components

  • ارسال Props به کامپوننت‌های تابعی Passing properties to a functional component

  • مقدمه‌ای بر کامپوننت‌های تابعی Introduction to functional components

  • تعریف کامپوننت‌های تابعی ساده Defining simple functional components

  • آزمایشگاه: ایجاد کامپوننت‌های تابعی Lab: creating functional components

  • اهداف یادگیری Learning objectives

  • تکنیک Destructuring در Props Destructuring properties

  • ایجاد یک رابط کاربری پیشرفته‌تر Creating a more ambitious user interface

4. استفاده از JSX 4. Using JSX

  • اهداف یادگیری Learning objectives

  • آزمایشگاه: استفاده از JSX Lab: using JSX

  • تکنیک‌های تکمیلی JSX Additional JSX techniques

  • ایجاد یک رابط کاربری ساده از طریق JSX Creating a simple user interface via JSX

  • پاسخ آزمایشگاه: استفاده از JSX Lab solution: Using JSX

  • شروع کار با JSX Getting started with JSX

  • JSX داده‌محور Data-driven JSX

  • ارزیابی عبارت‌های جاوا اسکریپت در JSX Evaluating JavaScript expressions in JSX

  • ارسال Props به کامپوننت از طریق JSX Passing properties to a component via JSX

5. هوک‌ها (Hooks) 5. Hooks

  • تعریف افکت‌ها با وابستگی‌ها (Dependencies) Defining effects with dependencies

  • تعریف رفتار Cleanup برای افکت‌ها Defining cleanup behavior for an effect

  • پاسخ آزمایشگاه: هوک‌ها Lab solution: Hooks

  • مقدمه‌ای بر React.useEffect Introduction to React.useEffect

  • آزمایشگاه: هوک‌ها Lab: Hooks

  • شروع کار با هوک‌ها Getting started with hooks

  • مقدمه‌ای بر React.useState Introduction to React.useState

  • اهداف یادگیری Learning objectives

  • مثال کاربردی از React.useState Realistic example of React.useState

6. فراخوانی سرویس‌های REST 6. Calling REST Services

  • اهداف یادگیری Learning objectives

  • مروری بر سرویس‌های REST Overview of REST services

  • فراخوانی سرویس REST در لحظه (On Demand) Calling a REST service on-demand

  • پیاده‌سازی یک سرویس REST ساده Implementing a simple REST service

  • آزمایشگاه: فراخوانی سرویس‌های REST Lab: calling REST services

  • فراخوانی سرویس REST از طریق افکت‌های ری‌اکت Calling a REST service via a React effect

  • پاسخ آزمایشگاه: فراخوانی سرویس‌های REST Lab solution: calling REST services

7. بهینه‌سازی و Memoization 7. Memoization

  • آزمایشگاه: Memoization Lab: Memoization

  • بهینه‌سازی (Memoize) یک بخش خاص از محتوا Memoizing a particular piece of content

  • اهداف یادگیری Learning objectives

  • ارائه تابع مقایسه‌ی سفارشی برای Props کامپوننت Providing a custom comparison function for component properties

  • Memoization در کامپوننت‌های دریافت‌کننده Props Memoization of components that receive properties

  • پاسخ آزمایشگاه: Memoization Lab solution: Memoization

  • مقدمه‌ای بر Memoization Introduction to memo-ization

8. ساخت یک اپلیکیشن کامل ری‌اکت 8. Creating a Complete React Application

  • اجرای اپلیکیشن در حالت توسعه (Development Mode) Running the application in development mode

  • ایجاد اپلیکیشن ری‌اکت با استفاده از Vite Creating a React application by using Vite

  • اهداف یادگیری Learning objectives

  • تحلیل و درک کدهای برنامه Understanding the application code

  • بیلد و اجرای برنامه در حالت تولید (Production Mode) Building and serving the application in production mode

  • مرور کلی Overview

9. آشنایی با مسیریابی (Routing) 9. Introduction to Routing

  • مروری بر اپلیکیشن‌های تک صفحه‌ای (SPA) و مسیریابی Overview of single page applications (SPAs) and routing

  • اجرای یک برنامه نمونه با قابلیت مسیریابی Running a sample application that uses routing

  • بررسی دقیق کامپوننت‌ها در برنامه نمونه Taking a closer look at the components in the example application

  • پاسخ آزمایشگاه: مقدمه‌ای بر مسیریابی Lab solution: Introduction to routing

  • آزمایشگاه: مقدمه‌ای بر مسیریابی Lab: introduction to routing

  • تعریف یک Layout مشترک Defining a common layout

  • تعریف مسیرها (Routes) Defining routes

  • اهداف یادگیری Learning objectives

10. تکنیک‌های ورودی کاربر 10. User Input Techniques

  • اهداف یادگیری Learning objectives

  • دسترسی مستقیم به المان‌ها در درخت DOM Accessing elements in the DOM tree directly

  • دسترسی به المان‌ها در کامپوننت‌های کنترل‌شده (Controlled) Accessing elements in a controlled component

  • دسترسی به المان‌ها در کامپوننت‌های کنترل‌نشده (Uncontrolled) Accessing elements in an uncontrolled component

  • آزمایشگاه: تکنیک‌های ورودی کاربر Lab: user input techniques

  • پاسخ آزمایشگاه: تکنیک‌های ورودی کاربر Lab solution: User input techniques

  • آماده‌سازی محیط Setting the scene

11. تکنیک‌های پیشرفته مسیریابی 11. Routing Techniques

  • پاسخ آزمایشگاه: تکنیک‌های مسیریابی Lab solution: Routing techniques

  • تعریف مسیرهای تودرتو (Nested Routes) Defining nested routes

  • مرور کلی بر مسیریابی Recap of routing

  • آزمایشگاه: تکنیک‌های مسیریابی Lab: Routing techniques

  • مسیریابی برنامه‌نویسی شده (Programmatic Navigation) Navigating to a route programmatically

  • تعریف مسیرهای پارامتریک Defining parameterized routes

  • معرفی برنامه‌ای برای نمایش تکنیک‌های پیشرفته مسیریابی Introducing an application that illustrates additional routing techniques

  • بارگذاری داده‌ها برای یک مسیر خاص Loading data for a route

  • اهداف یادگیری Learning objectives

12. تعریف و استفاده از هوک‌های سفارشی (Custom Hooks) 12. Defining and Using Custom Hooks

  • اهداف یادگیری Learning objectives

  • مثال از هوک‌های سفارشی Example of custom hooks

  • مروری بر هوک‌های سفارشی Overview of custom hooks

  • مرور کلی بر هوک‌های داخلی (Built-in Hooks) Recap of built-in hooks

جمع‌بندی Summary

  • مبانی ری‌اکت: جمع‌بندی نهایی React foundations: Summary

نمایش نظرات

آموزش جامع مبانی ری‌اکت (React Foundations) اثر پیرسون
جزییات دوره
12h 52m
92
(آخرین آپدیت)
1,131
- از 5
ندارد
دارد
دارد
Pearson
جهت دریافت آخرین اخبار و آپدیت ها در کانال تلگرام عضو شوید.

Google Chrome Browser

Internet Download Manager

Pot Player

Winrar

Pearson Pearson

Pearson یک ارائه دهنده آموزش و یادگیری است.

هدف پیرسون این است که به افراد کمک کند تا زندگی خود را از طریق یادگیری درک کنند، با این باور که هر فرصت یادگیری فرصتی برای پیشرفت شخصی است. کارکنان پیرسون متعهد به ایجاد تجربیات یادگیری پر جنب و جوش و غنی هستند که برای تأثیرگذاری در زندگی واقعی طراحی شده اند. آنها در نزدیک به 200 کشور با محتوای دیجیتال، ارزیابی ها، صلاحیت ها و داده ها به مشتریان خدمات ارائه می دهند.