لطفا جهت اطلاع از آخرین دوره ها و اخبار سایت در
کانال تلگرام
عضو شوید.
آموزش فن آوری های ذخیره انرژی - از شیمی تا مهندسی
Energy Storage Technologies - From Chemistry to Engineering
نکته:
آخرین آپدیت رو دریافت میکنید حتی اگر این محتوا بروز نباشد.
نمونه ویدیوها:
توضیحات دوره:
نگاهی جامع به شیمی، اقتصاد و مهندسی ذخیرهسازی انرژیهای تجدیدپذیر اصول فناوریهای ذخیرهسازی انرژی جنبههای شیمیایی، فیزیکی، مهندسی و اقتصادی ذخیرهسازی انرژی ضرورتها و تعاریف ذخیرهسازی انرژی الکتریکی درک عمیق فناوریهای ذخیرهسازی انتخابشده ذخیرهسازی انرژی الکتروشیمیایی - فناوری باتری ذخیرهسازی انرژی شیمیایی - (سبز) تولید سوختهای شیمیایی ذخیرهسازی مکانیکی - روشهای ذخیرهسازی گاز، مایع و جامد. فیزیک (مفید) ریاضیات دبیرستان برای درک فرمول ها
شما یک حرفه ای، دانشجو، معلم هستید یا فقط به اصول ذخیره انرژی علاقه دارید؟ پس این دوره مناسب برای شماست!
در این دوره، مفاهیم، واکنشها و کاربردهای مختلف فناوریهای ذخیرهسازی انرژی را پوشش خواهیم داد. برای این منظور از همان ابتدا شروع می کنیم و شما را انتخاب می کنیم و مفاهیم اساسی هر فناوری را معرفی می کنیم. بسته به میزان ذخیره انرژی، جنبه های دیگری از شیمی، فیزیک، مهندسی و اقتصاد را در مورد هر موضوع پوشش خواهیم داد.
مفهوم این دوره فقط ارائه توضیحات کتاب درسی به چیزها و توضیح مدل ها نیست. در عوض، هدف آن استفاده از دانش شما برای درک تصویر بزرگتر و استفاده از دانشی است که با نگاه کردن به برنامه های کاربردی زندگی واقعی به دست آورده اید.
برنامه درسی این دوره با پوشش موضوعات زیر به شما امکان معرفی گام به گام را می دهد:
مقدمه - در این فصل در مورد منشا ذخیره انرژی، سوخت های فسیلی، چرخه کربن، طبقه بندی و پارامترهای کلیدی فناوری های ذخیره سازی انرژی صحبت خواهیم کرد
ذخیرهسازی انرژی الکتریکی - نحوه عملکرد ذخیرهسازی انرژی الکتریکی با خازنها را یاد خواهید گرفت. ما با اصول اولیه فیزیک شروع می کنیم و راه خود را برای درک سیستم های پیچیده تری مانند خازن های دولایه و ابرخازن ها، ویژگی ها، کارایی، پیری و کاربرد آنها خواهیم داشت
ذخیره انرژی الکتروشیمیایی - ما در مورد اصول سلول های الکتروشیمیایی و تنظیم آنها بحث خواهیم کرد، پارامترهای کلیدی سلول های باتری، تلفات را تعریف خواهیم کرد و به فرآیندهایی که در باتری های سرب اسید و باتری های لیتیوم یون اتفاق می افتد نگاهی عمیق خواهیم داشت.
ذخیره سازی انرژی شیمیایی - این فصل جنبه های مختلف تولید هیدروژن (سبز) و متان (سبز) را پوشش می دهد. ما به فرآیندهای متداول، الکترولیز و مزایا و معایب حاملهای انرژی فردی خواهیم پرداخت. علاوه بر این، پیلهای سوختی و روشهای ذخیرهسازی احتمالی این نوع سوختها پوشش داده خواهد شد.
ذخیرهسازی مکانیکی انرژی - با نگاهی به روشهای مختلف ذخیرهسازی با استفاده از گاز، مایع و جامدات، بر اصل کار، مزایا و معایب و همچنین حوزههای کاربردی ذخیرهسازی انرژی هوای فشرده، ذخیرهسازی آب پمپ شده و چرخهای فلایو تمرکز خواهیم کرد. p>
ذخیره سازی انرژی حرارتی - در این بخش مفاهیم اساسی انتقال و ذخیره گرما را با استفاده از روش های ذخیره سازی معقول، نهفته یا ترموشیمیایی مورد بحث قرار خواهیم داد.
پس از پایان این دوره، میتوانید در مورد اصل عملیاتی فناوریهای مختلف ذخیرهسازی انرژی، مواد مورد استفاده صحبت کنید، توضیح دهید که کدام پارامترها بر عملکرد آنها تأثیر میگذارند و کجا میتوان آنها را پیدا کرد/استفاده کرد!
سرفصل ها و درس ها
معرفی
Introduction
معرفی
Introduction
منشا ذخیره انرژی
Origin of Energy Storage
سوخت های فسیلی و چرخه کربن
Fossil Fuels and the Carbon Cycle
ضرورت ذخیره انرژی
Necessity of Energy Storage
تعاریف و ذخیره سازی بخش
Definitions and Sectoral Storage
طبقه بندی ذخیره انرژی I
Classification of Energy Storage I
طبقه بندی ذخیره انرژی II
Classification of Energy Storage II
طبقه بندی ذخیره انرژی III
Classification of Energy Storage III
ذخیره سازی انرژی الکتریکی
Electrical Energy Storage
فیزیک خازن ها
Physics of Capacitors
ذخیره انرژی در خازن ها
Energy Storage in Capacitors
اصل خازن دولایه
Principle of a Double-Layer Capacitor
مفهوم شارژ و تخلیه
Concept of Charging and Discharging
شبه ظرفیت
Pseudocapacitance
فیزیک شارژ و دشارژ I
Physics of Charging and Discharging I
فیزیک شارژ و تخلیه II
Physics of Charging and Discharging II
کارایی، ضرر و پیری
Efficiency, Losses and Ageing
کاربرد ابرخازن ها: مقایسه با سایر فناوری ها
Application of Supercapacitors: Comparison to other Technologies
کاربرد ابرخازن ها: فناوری های کنونی
Application of Supercapacitors: Current Technologies
ذخیره سازی انرژی الکتروشیمیایی
Electrochemical Energy Storage
مقدمه ای بر واکنش های ردوکس
Introduction to Redox Reactions
واکنش های داوطلبانه (تخلیه) و غیر ارادی (شارژ).
Voluntary (Discharging) and Involuntary (Charging) Reactions
یودمی یکی از بزرگترین پلتفرمهای آموزشی آنلاین است که به میلیونها کاربر در سراسر جهان امکان دسترسی به دورههای متنوع و کاربردی را فراهم میکند. این پلتفرم امکان آموزش در زمینههای مختلف از فناوری اطلاعات و برنامهنویسی گرفته تا زبانهای خارجی، مدیریت، و هنر را به کاربران ارائه میدهد. با استفاده از یودمی، کاربران میتوانند به صورت انعطافپذیر و بهینه، مهارتهای جدیدی را یاد بگیرند و خود را برای بازار کار آماده کنند.
یکی از ویژگیهای برجسته یودمی، کیفیت بالای دورهها و حضور استادان مجرب و با تجربه در هر حوزه است. این امر به کاربران اعتماد میدهد که در حال دریافت آموزش از منابع قابل اعتماد و معتبر هستند و میتوانند به بهترین شکل ممکن از آموزشها بهره ببرند. به طور خلاصه، یودمی به عنوان یکی از معتبرترین و موثرترین پلتفرمهای آموزشی آنلاین، به افراد امکان میدهد تا به راحتی و با کیفیت، مهارتهای مورد نیاز خود را ارتقا دهند و به دنبال رشد و پیشرفت شغلی خود باشند.
نمایش نظرات