آموزش راهنمای جامع توسعه وب‌اپلیکیشن‌های Serverless در AWS - آخرین آپدیت

دانلود Complete Guide to Serverless Web App Development on AWS

نکته: ممکن هست محتوای این صفحه بروز نباشد ولی دانلود دوره آخرین آپدیت می باشد.
نمونه ویدیوها:
توضیحات دوره: برای ساخت و استقرار وب‌اپلیکیشن‌های بدون سرور (Serverless) با استفاده از AWS آماده شوید. در این دوره، مدرس Marcia Villalba به شما آموزش می‌دهد که چگونه با سرویس‌های AWS مانند Lambda، API Gateway، Amplify و Cognito کار کنید تا وب‌اپلیکیشن‌هایی را بدون نیاز به مدیریت سرور ایجاد کنید. مباحث این دوره شامل میزبانی وب‌سایت‌های استاتیک، ساخت APIهای RESTful و GraphQL، افزودن سیستم احراز هویت کاربر و مهاجرت اپلیکیشن‌های موجود به ساختار Serverless است. در پایان این دوره، شما مهارت‌های لازم برای ساخت، استقرار و مدیریت وب‌اپلیکیشن‌های مقیاس‌پذیر، مقرون‌به‌صرفه و بدون نیاز به نگهداری در AWS را کسب خواهید کرد.

سرفصل ها و درس ها

مقدمه Introduction

  • پیش‌نیازها و دانستنی‌ها What you should know

  • معرفی دوره Introduction to the course

  • بررسی کلی پروژه‌ها Outlining our projects

1. آشنایی با AWS CDK 1. Introduction to AWS CDK

  • راه حل: افزودن و تست تابع همراه با API به پروژه Solution: Add and test a function with API to your project

  • نصب و پیکربندی AWS CDK Installing and configuring AWS CDK

  • ساخت اولین پروژه با AWS CDK Building your first project with AWS CDK

  • ایجاد و استقرار تابع Lambda با API Gateway با استفاده از CDK Creating and deploying a Lambda function with API Gateway using CDK

  • درک مفاهیم AWS CDK Understanding AWS CDK

  • اهمیت زیرساخت به عنوان کد (IaC) The importance of infrastructure as code

  • چالش: افزودن و تست تابع همراه با API به پروژه Challenge: Add and test a function with API to your project

  • مزایای AWS CDK Advantages of AWS CDK

2. میزبانی وب‌سایت استاتیک با Serverless 2. Hosting a Static Website with Serverless

  • ایجاد زیرساخت AWS Amplify با AWS CDK Create AWS Amplify infrastructure with AWS CDK

  • آشنایی با AWS Amplify Introduction to AWS Amplify

  • میزبانی یک اپلیکیشن React ساده با AWS Amplify از طریق کنسول Host a simple React app using AWS Amplify from the console

  • چالش: تغییر و استقرار وب‌اپلیکیشن Challenge: Modify and deploy your Web app

  • استقرار و تست زیرساخت Amplify Deploy and test Ampllify infrastructure

  • راه حل: تغییر و استقرار وب‌اپلیکیشن Solution: Modify and deploy your Web app

  • مزایای ایجاد زیرساخت Amplify با AWS CDK Benefits of creating Amplify Infrastructure with AWS CDK

  • بررسی پیشرفت: میزبانی سایت استاتیک Progress check: Hosting a static site

  • مقایسه گزینه‌های میزبانی وب‌سایت در AWS Comparing options for hosting a website in AWS

  • تغییر اپلیکیشن کلاینت برای میزبانی در Amplify Modify the client app to be hosted in Amplify

3. احراز هویت 3. Authentication

  • مقدمه‌ای بر احراز هویت و تعیین سطح دسترسی در وب‌اپلیکیشن‌ها Introduction to authentication and authorization for web apps

  • چالش: افزودن قابلیت ورود (Login) Challenge: Add Login functionality

  • انتقال مقادیر بین Stackها در AWS CDK AWS CDK passing values between stacks

  • راه حل: افزودن قابلیت ورود و خروج Solution: Add Login and log out functionality

  • ایجاد منابع Cognito با AWS CDK Creating Cognito resources with AWS CDK

  • افزودن سیستم احراز هویت Adding authentication

  • آشنایی با AWS Cognito Introduction to AWS Cognito

  • استقرار و تایید منابع در کنسول AWS Deploying and verifying resources in the AWS console

  • بررسی پیشرفت: احراز هویت Progress check: Authentication

  • استقرار و تست صفحه وب Deploying and testing the web page

4. وب‌اپلیکیشن‌ها با RESTful API 4. WebApps with RESTful APIs

  • یکپارچه‌سازی APIها در وب‌اپلیکیشن Integrating the APIs into the webapp

  • استقرار و تست بخش بک‌اند Deploy and test your backend

  • استقرار و تست API Gateway Deploying and testing your API gateway

  • ایجاد یک API Gateway ساده با Lambda با استفاده از AWS CDK Creating a simple API Gateway with Lambda using AWS CDK

  • ساخت منطق تجاری (Business Logic) پیشرفته‌تر Build more advance business logic

  • ساخت منطق تجاری ساده Building simple business logic

  • چه زمانی از RESTful در مقابل GraphQL API استفاده کنیم؟ When to use RESTful vs. GraphQL APIs

  • درک مفاهیم Amazon API Gateway Understanding Amazon API Gateway

  • راه حل: توسعه API شما Solution: Extend your API

  • بررسی پیشرفت: وب‌اپلیکیشن‌ها با RESTful API Progress Check: WebApps with RESTful APIs

  • چالش: توسعه API شما Challenge: Extend your API

  • آشنایی با DynamoDB Introduction to DynamoDB

5. احراز هویت در API Gateway 5. API Gateway Authorizers

  • دریافت داده‌های کاربر از Lambda Getting user data from Lambda

  • چالش: افزودن یک API همراه با Authorizer Challenge: Add an API with an authorizer

  • ایجاد API با Cognito Authorizer Create an API with a Cognito Authorizer

  • بررسی پیشرفت: احراز هویت در API Gateway Progress Check: API gateway authorizers

  • راه حل: افزودن یک API همراه با Authorizer Solution: Add an API with an authorizer

  • استفاده از JWT در وب‌اپلیکیشن Using JWT in the WebApp

  • مفهوم API Gateway Authorizers API gateway authorizers

  • آشنایی با توکن‌های JWT Introduction to JWT tokens

6. وب‌اپلیکیشن‌ها با GraphQL API 6. Web Apps with GraphQL APIs

  • راه حل: یکپارچه‌سازی تابع جدید در فرانت‌اند Solution: Integrating the new function in the frontend

  • راه حل: میزبانی وب‌اپلیکیشن تست با Amplify Solution: Host the test WebApp with Amplify

  • چالش: میزبانی وب‌اپلیکیشن تست با Amplify Challenge: Host the test WebApp with Amplify

  • دستورات (Directives) در Amplify GraphQL Amplify GraphQL Directives

  • راه حل: ایجاد User Pool، کلاینت و Identity Pool در Cognito Solution: Create a cognito userpool, client and identity pool

  • چالش: ایجاد User Pool، کلاینت و Identity Pool در Cognito Challenge: Create a cognito userpool, client and identity pool

  • چالش: یکپارچه‌سازی تابع جدید در فرانت‌اند Challenge: Integrating the new function in the front end

  • آشنایی با AppSync Introduction to AppSync

  • مقدمه‌ای بر GraphQL Introduction to GraphQL

  • چالش: افزودن احراز هویت Cognito به وب‌اپلیکیشن Challenge: Add authentication using cognito to the webapp

  • راه حل: افزودن احراز هویت Cognito به وب‌اپلیکیشن Solution: Add authentication using cognito to the webapp

  • ایجاد Schema برای GraphQL Create the GraphQL Schema

  • افزودن یک تابع به عنوان منبع داده (DataSource) Adding a function as a datasource

  • بررسی پیشرفت: وب‌اپلیکیشن‌ها با GraphQL API Progress check: Web Apps with GraphQL APIs

  • ایجاد یک API ساده با AppSync و AWS CDK Creating a simple API with AppSync and AWS CDK

  • استقرار و تست API در AppSync Deploying and testing your AppSync API

  • یکپارچه‌سازی API در وب‌اپلیکیشن Integrating the API into your webapp

7. مهاجرت وب‌اپلیکیشن موجود به Lambda 7. Migrating an Existing Web App to Lambda

  • راه حل: ایجاد یک تابع Lambda جدید Solution: Create a new Lambda function

  • مهاجرت به معماری Serverless Migrating to a serverless architecture

  • آدرس‌های URL برای توابع Lambda Lambda Functions URL

  • ایجاد Function URL Creating a function URL

  • درک مقیاس‌پذیری Lambda برای فراخوانی‌های Synchronous Understand Lambda scaling for syncronous invocations

  • انتقال وب‌اپلیکیشن موجود با Lambda Web Adapter Lift and shift an existing webapp with Lambda web adapter

  • آشنایی با Lambda Web Adapter Introduction to Lambda Web Adapter

  • چالش: ایجاد یک تابع Lambda جدید Challenge: Create a new Lambda function

  • اجرای تست‌های فشار (Load Tests) برای بررسی عملکرد وب‌اپلیکیشن Running load tests to understand how our web app performs

  • بررسی پیشرفت: مهاجرت وب‌اپلیکیشن موجود به Lambda Progress check: Migrating an existing web app to lambda

  • چالش‌های مهاجرت به Serverless Challenges of migrating to serverless

8. مهاجرت وب‌اپلیکیشن موجود به کانتینرهای Serverless 8. Migrating an Existing Web App to Serverless containers

  • چالش: ارتقای اپلیکیشن Node.js Challenge: Enhance your Node.js app

  • استقرار اپلیکیشن با استفاده از AppRunner Deploying an app using AppRunner

  • ایجاد زیرساخت برای AWS AppRunner Creating the infrastructure for AWS AppRunner

  • تست اپلیکیشن در App Runner Testing an App Runner app

  • معرفی AWS AppRunner AWS AppRunner

  • راه حل: ارتقای اپلیکیشن Node.js Solution: Enhance your Node.js app

  • کانتینرهای بدون سرور (Serverless Containers) Serverless containers

جمع‌بندی Conclusion

  • یادگیری بیشتر درباره Serverless Learning more about serverless

  • پاک‌سازی منابع و پیکربندی‌ها Cleaning up resources and configurations

نمایش نظرات

آموزش راهنمای جامع توسعه وب‌اپلیکیشن‌های Serverless در AWS
جزییات دوره
6h 24m
88
(آخرین آپدیت)
2,194
- از 5
ندارد
دارد
دارد
جهت دریافت آخرین اخبار و آپدیت ها در کانال تلگرام عضو شوید.

Google Chrome Browser

Internet Download Manager

Pot Player

Winrar

Marcia Villalba Marcia Villalba

Marcia Villalba یک مهندس نرم افزار از اروگوئه است که در هلسینکی زندگی می کند. وی بیش از 10 سال در صنعت IT کار کرده است و انواع کارهایی را که مربوط به توسعه نرم افزار است ، انجام داده است. او بخشی از 1٪ از زنان اسپانیایی در علوم رایانه است. امروزه ، مارسیا به عنوان یک توسعه دهنده کامل در Rovio فعالیت می کند و همچنین یک شرکت مشاوره خود ، Unicorn.codes را نیز دارد. Unicorn.codes به شرکتها کمک می کند تا به سرور مهاجرت کنند - با ارائه آموزش و راه حل های واقعی. برنامه نویسی و اشتراک گذاری با دیگران اشتیاق مارسیا است. او عاشق یادگیری چیزهای جدید و سرهم بندی با فن آوری ها و چارچوب های مختلف است. او میزبان یک کانال یوتیوب به نام FooBar است ، جایی که هر هفته حداقل یک فیلم جدید منتشر می کند. FooBar بر آموزش نحوه استفاده از فناوریهای بدون سرور AWS و خدمات مدیریت شده تمرکز دارد. علاوه بر این ، مارسیا دوره های آموزشی بدون سرور را به زبان های انگلیسی و اسپانیایی منتشر کرده است. او یک قهرمان بی سیم AWS ، قهرمان بدون سرور و یکی از برگزارکنندگان گروه کاربر AWS فنلاند است. در marciavillalba.com بیشتر بیاموزید.