لطفا جهت اطلاع از آخرین دوره ها و اخبار سایت در
کانال تلگرام
عضو شوید.
آموزش مبانی مهندسی قابلیت اطمینان
Fundamentals of Reliability Engineering
نکته:
آخرین آپدیت رو دریافت میکنید حتی اگر این محتوا بروز نباشد.
نمونه ویدیوها:
توضیحات دوره:
بینشی در مورد اصول مهندسی قابلیت اطمینان به دست آورید. به اصول اولیه برای گواهینامه CRE یا CMRP مسلط شوید. تعاریف و اصول اولیه تئوری قابلیت اطمینان تخمین میانگین زمان بین شکست (MTBF) و میانگین زمان تا شکست (MTTF) درک انواع داده های سانسور شده سه مرحله در عمر محصول: مرگ و میر نوزادان، عمر مفید و فرسودگی مروری بر قابلیت اطمینان تست هایی مانند ALT، HALT، HASS، ESS و Burn-in Reliability Block Diagrams (RBDs) و سه نوع افزونگی برای بهبود قابلیت اطمینان سیستم. محاسبه پایایی در ناحیه شکست ثابت با استفاده از پیچیدگی های ریاضی محدود پیش نیازها:هیچ
آموزش اصول مهندسی قابلیت اطمینان، مبانی تئوری و عمل قابلیت اطمینان را معرفی می کند. این دوره به دانشجویان یک دید کلی از نحوه به کارگیری اصول مهندسی قابلیت اطمینان در طراحی سیستم ها و فرآیندها می دهد.
قابلیت اطمینان توانایی یک سیستم یا جزء برای انجام عملکرد مورد نظر خود در شرایط مشخص برای مدت طولانی بدون خرابی است. یک محصول قابل اعتماد احتمال بالایی دارد که در طول زمان مطابق انتظار عمل کند. قابلیت اطمینان یک محصول ارتباط مستقیمی با کیفیت محصول دارد. به همین دلیل، قابلیت اطمینان "کیفیت در طول زمان" نیز نامیده می شود.
این دوره به عنوان اولین گام برای دانشجویان مهندسی قابلیت اطمینان و افرادی که در آزمون CRE شرکت می کنند طراحی شده است. این دوره فرض می کند که شما هیچ دانش قبلی در مورد مهندسی قابلیت اطمینان ندارید. این آموزش دانش و مهارت های لازم برای درک اصول مهندسی قابلیت اطمینان و کاربرد آن در توسعه سیستم ها را ارائه می دهد.
این دوره شامل سخنرانیهای ویدیویی، خواندنیها و آزمونهایی است که به ایجاد یکدیگر کمک میکنند تا در پایان دوره، به درک محکمی از موضوعات تحت پوشش دست پیدا کنید.
موضوعات تحت پوشش:
بخش 1. تعاریف پایه: ما این دوره را با درک تعاریف کیفیت و قابلیت اطمینان آغاز خواهیم کرد. در این مورد همچنین خواهید فهمید که چرا کارها شکست می خورند و پیامدهای شکست چیست.
بخش 2. اندازهگیریهای اساسی: در این بخش، اندازهگیریهای اساسی قابلیت اطمینان مانند میانگین زمان تا خرابی (MTTR) برای محصولات غیرقابل تعمیر و میانگین زمان بین خرابیها (MTBF) برای محصولات قابل تعمیر را خواهید فهمید. علاوه بر این، شما یاد خواهید گرفت که در دسترس بودن و میانگین زمان تعمیر (MTTR) را محاسبه کنید.
بخش 3. داده های سانسور شده: در زندگی واقعی، داده های قابلیت اطمینان کامل نیستند. در این بخش انواع مختلف داده های سانسور شده و نحوه برخورد با آنها را خواهید فهمید.
بخش 4. الگوهای شکست: در این بخش، منحنی وان حمام را در مهندسی قابلیت اطمینان خواهید آموخت. سه مرحله از عمر محصول را درک خواهید کرد: مرگ و میر نوزادان، عمر مفید و فرسودگی. شما یاد خواهید گرفت که تابع خطر را محاسبه کنید.
بخش 5. بهبود قابلیت اطمینان: این بخش تست های مختلف قابلیت اطمینان مانند ALT، HALT، HASS، ESS و Burn-in را پوشش می دهد.
بخش 6. Reliability Block Diagram: در این بخش، شما یاد خواهید گرفت که قابلیت اطمینان سیستم را بر اساس قابلیت اطمینان اجزای جداگانه محاسبه کنید. همچنین با سه نوع افزونگی برای بهبود قابلیت اطمینان سیستم آشنا خواهید شد.
بخش 7. توزیع نمایی: حتی اگر هدف این دوره آموزش قابلیت اطمینان بدون استفاده از فرمول های پیچیده ریاضی و آماری بود. در این بخش، محاسبه قابلیت اطمینان در ناحیه شکست ثابت با استفاده از پیچیدگی های محدود ریاضی را یاد خواهید گرفت.
سرفصل ها و درس ها
1 تعاریف
1 Definitions
معرفی دوره
Course Introduction
1a تعریف کیفیت و قابلیت اطمینان
1a Definition of Quality and Reliability
1b تفاوت بین کیفیت و قابلیت اطمینان
1b Difference between Quality and Reliability
1c چرا چیزها شکست می خورند؟
1c Why do Things Fail?
1d پیامدهای شکست
1d Consequences of Failures
آزمون 1: تعاریف
Quiz 1: Definitions
1 تعاریف
1 Definitions
معرفی دوره
Course Introduction
1a تعریف کیفیت و قابلیت اطمینان
1a Definition of Quality and Reliability
1b تفاوت بین کیفیت و قابلیت اطمینان
1b Difference between Quality and Reliability
1c چرا چیزها شکست می خورند؟
1c Why do Things Fail?
مدیر باتجربه کیفیت • مربی شش سیگما • مشاور PMI-PMP ، حسابرس اصلی ثبت شده IRCA ، ASQ - CSSBB ، CQA ، CQE ، CMQ/OE ، IIA - CIA Sandeep Kumar بیش از 35 سال تجربه مدیریت کیفیت دارد. وی به عنوان مدیر کیفیت/مدیر در تعدادی از پروژه ها از جمله پروژه های برق ، نفت و گاز و زیرساخت کار کرده است. علاوه بر این ، او خدمات مشاوره ای را برای پیاده سازی Lean Six Sigma برای بهبود عملکرد ارائه می دهد. زمینه های تخصصی وی شامل تضمین کیفیت ، ISO 9001: 2015 ، ناب ، شش سیگما ، مدیریت ریسک ، ممیزی QMS ، نظارت بر کیفیت تأمین کننده ، پیش صلاحیت تأمین کننده ، کیفیت ساخت ، بازرسی مکانیکی و آموزش کیفیت است. صلاحیت های حرفه ای: مدارک/گواهینامه های حرفه ای وی شامل موارد زیر است: • ASQ-CSSBB ، کمربند مجاز شش سیگما • ASQ-CMQ/OE مدیر مجاز/تعالی سازمانی • متخصص مدیریت پروژه دارای مجوز PMI-PMP
نمایش نظرات