تمرین پایتون: چالش‌های کدنویسی واقعی - آخرین آپدیت

دانلود Python Practice: Real-World Coding Challenges

نکته: ممکن هست محتوای این صفحه بروز نباشد ولی دانلود دوره آخرین آپدیت می باشد.
نمونه ویدیوها:
توضیحات دوره: آیا در پایتون تازه‌کار هستید و به دنبال یک دوره معرفی جامع و بوت‌کمپ هستید؟ یا می‌خواهید با دروس پروژه-محور، کدنویسی پایتون را بیشتر تمرین کنید؟ در این دوره، مدرس رایان میچل (Ryan Mitchell) بر روی مواردی که باید درباره کتابخانه استاندارد پایتون بدانید تمرکز می‌کند و این آموزش‌ها را از طریق یک پروژه واحد که در طول دوره می‌سازید، ارائه می‌دهد. هر فصل بر یک موضوع خاص پایتون — مانند انواع داده‌های پایه، کنترل جریان، توابع، خطاها و موارد دیگر — تمرکز دارد و برای هر موضوع، یک چالش و راه حل مربوط به آن ارائه می‌دهد. اگر با پایتون آشنایی کمی دارید، این دوره به گونه‌ای طراحی شده است که با دوره «آموزش ضروری پایتون» (Python Essential Training) مکمل باشد، بنابراین می‌توانید بین هر دو دوره جابجا شوید یا به تنهایی در این دوره فعالیت کنید.

سرفصل ها و درس ها

مقدمه Introduction

  • طراحی ساختار کد Laying out the code

  • مواجهه با چالش Stepping up to the challenge

  • این دوره برای چه کسانی است Who this course is for

1. شروع سریع 1. Quickstart

  • راه حل: رسم مربع Solution: It's hip to be square

  • چالش: رسم مربع Challenge: It's hip to be square

2. انواع داده‌های پایه 2. Basic Data Types

  • راه حل: حس جهت‌یابی Solution: Sense of direction

  • چالش: حس جهت‌یابی Challenge: Sense of direction

3. ساختارهای داده پایه 3. Basic Data Structures

  • چالش: ساختاربندی اسکرایبرها Challenge: Structuring scribes

  • راه حل: ساختاربندی اسکرایبرها Solution: Structuring scribes

4. کنترل جریان 4. Control Flow

  • راه حل: برخورد با دیوار Solution: Hitting a wall

  • چالش: برخورد با دیوار Challenge: Hitting a wall

5. توابع 5. Functions

  • چالش: ترسیم مسیر Challenge: Plotting the course

  • راه حل: ترسیم مسیر Solution: Plotting the course

6. کلاس‌ها و اشیاء 6. Classes and Objects

  • چالش: توسعه اسکرایبر Challenge: Extending the scribe

  • راه حل: توسعه اسکرایبر Solution: Extending the scribe

7. خطاها 7. Errors

  • راه حل: مشکل خط‌خطی‌ها Solution: The trouble with scribbles

  • چالش: مشکل خط‌خطی‌ها Challenge: The trouble with scribbles

8. رشته‌ها و پردازش‌ها 8. Threads and Processes

  • راه حل: وقتی من حرکت می‌کنم، تو حرکت کن Solution: When I move, you move

  • چالش: وقتی من حرکت می‌کنم، تو حرکت کن Challenge: When I move, you move

9. کار با فایل‌ها 9. Working with Files

  • راه حل: تک فایل Solution: Single file

  • چالش: تک فایل Challenge: Single file

10. بسته‌بندی پایتون 10. Packaging Python

  • چالش: مدیریت آرگومان‌ها Challenge: Handling arguments

  • راه حل: مدیریت آرگومان‌ها Solution: Handling arguments

جمع‌بندی Conclusion

  • ادامه مسیر یادگیری پایتون Continue your Python journey

نمایش نظرات

تمرین پایتون: چالش‌های کدنویسی واقعی
جزییات دوره
0h 46m
24
(آخرین آپدیت)
20,624
- از 5
دارد
دارد
دارد
Ryan Mitchell
جهت دریافت آخرین اخبار و آپدیت ها در کانال تلگرام عضو شوید.

Google Chrome Browser

Internet Download Manager

Pot Player

Winrar

Ryan Mitchell Ryan Mitchell

مهندس ارشد نرم افزار در GLG

رایان میچل یک مهندس نرم افزار ارشد در GLG و همچنین سخنران و نویسنده است.

متخصص در اسکراپینگ وب، امنیت وب و علم داده، رایان میزبان کارگاه‌های آموزشی بوده و در بسیاری از رویدادها از جمله Data Day و DEF CON سخنرانی کرده است. او همچنین برنامه نویسی وب و علوم داده را تدریس کرده و در موسسات مختلف در مورد دوره های آموزشی مشاوره کرده است. رایان دارای مدرک کارشناسی ارشد در مهندسی نرم افزار از دانشکده توسعه دانشگاه هاروارد است و در حال حاضر یک مهندس ارشد نرم افزار در GLG است که در آنجا ابزارهای تجزیه و تحلیل داده ها را ایجاد می کند. رایان نویسنده Web Scraping with Python (O'Reilly) و همچنین Instant Web Scraping with Java (Packt Publishing) است.