زنان حق دارند از حقوق بشر و آزادی های اساسی مانند سایر افراد برخوردار شوند. معاهدات بینالمللی حقوق بشر از دولتهای عضو میخواهد تا اقدامات پیشگیرانهای را انجام دهند تا اطمینان حاصل شود که حقوق بشر زنان توسط قانون رعایت میشود و تبعیضها، نابرابریها و اقداماتی که بر حقوق زنان تأثیر منفی میگذارد، از بین بروند. طبق قوانین بینالمللی حقوق بشر، زنان ممکن است از حقوق اضافی دیگری مانند حقوق مربوط به مراقبتهای بهداشتی باروری نیز برخوردار شوند.
زنان و دختران احتمالاً با افزایش نقش های مراقبتی در خانه روبرو می شوند که آنها را تحت استرس اضافی قرار می دهد و به طور بالقوه خطر عفونت را افزایش می دهد. در سرتاسر جهان، زنان 70 درصد کارکنان بهداشتی را شامل ماماها، پرستاران، داروسازان و کارکنان بهداشت جامعه در خط مقدم تشکیل میدهند که خطر ابتلا و عفونت را افزایش میدهد. اقدامات هدفمند برای رسیدگی به تأثیر نامتناسب بحران بر زنان و دختران مورد نیاز است.
حقوق زنان و دختران حقوق بشر است. آنها همه جنبه های زندگی را پوشش می دهند - بهداشت، آموزش، مشارکت سیاسی، رفاه اقتصادی، و آزادی از خشونت و بسیاری موارد دیگر. زنان و دختران مستحق برخورداری کامل و برابر از تمام حقوق انسانی خود و عاری از هرگونه تبعیض هستند - این امر برای دستیابی به حقوق بشر، صلح و امنیت و توسعه پایدار ضروری است.
اعلامیه پکن و پلتفرم اقدام تأیید می کند که حفاظت و ارتقای حقوق بشر اولین مسئولیت دولت ها و هسته اصلی کار سازمان ملل است. پلتفرم اقدام قاطعانه دستیابی به برابری جنسیتی را در چارچوب حقوق بشر ثابت می کند و بیانیه ای روشن در مورد مسئولیت دولت در اجرای تعهدات انجام شده ارائه می دهد.
منشور سازمان ملل متحد حقوق برابر زنان و مردان را تضمین می کند. تمام اسناد بینالمللی حقوق بشر پایان دادن به تبعیض بر اساس جنسیت را تصریح میکنند. تقریباً همه کشورها کنوانسیون رفع همه اشکال تبعیض علیه زنان (CEDAW) را که به عنوان منشور بین المللی حقوق زنان توصیف شده است، تصویب کرده اند.
با این حال، شکافها و نقضهای جدی در هر منطقه از جهان امروز باقی مانده است و پیشرفت بهطور غیرقابل قبولی کند بوده است، بهویژه برای زنان و دختران به حاشیه راندهشده. تبعیض در قانون در بسیاری از کشورها ادامه دارد. زنان به طور مساوی با مردان در سیاست شرکت نمی کنند. آنها در بازارهای کار و دسترسی به دارایی های اقتصادی با تبعیض آشکار روبرو هستند. بسیاری از اشکال خشونت که به صراحت علیه زنان و دختران انجام می شود، حقوق آنها و اغلب اوقات زندگی آنها را از بین می برد. میزان بالای غیرقابل قبول مرگ و میر مادران در برخی مناطق ادامه دارد. حجم کاری مراقبتی بدون دستمزد همچنان باعث محدود شدن بهره مندی زنان از حقوقشان می شود.
یودمی یکی از بزرگترین پلتفرمهای آموزشی آنلاین است که به میلیونها کاربر در سراسر جهان امکان دسترسی به دورههای متنوع و کاربردی را فراهم میکند. این پلتفرم امکان آموزش در زمینههای مختلف از فناوری اطلاعات و برنامهنویسی گرفته تا زبانهای خارجی، مدیریت، و هنر را به کاربران ارائه میدهد. با استفاده از یودمی، کاربران میتوانند به صورت انعطافپذیر و بهینه، مهارتهای جدیدی را یاد بگیرند و خود را برای بازار کار آماده کنند.
یکی از ویژگیهای برجسته یودمی، کیفیت بالای دورهها و حضور استادان مجرب و با تجربه در هر حوزه است. این امر به کاربران اعتماد میدهد که در حال دریافت آموزش از منابع قابل اعتماد و معتبر هستند و میتوانند به بهترین شکل ممکن از آموزشها بهره ببرند. به طور خلاصه، یودمی به عنوان یکی از معتبرترین و موثرترین پلتفرمهای آموزشی آنلاین، به افراد امکان میدهد تا به راحتی و با کیفیت، مهارتهای مورد نیاز خود را ارتقا دهند و به دنبال رشد و پیشرفت شغلی خود باشند.
دکترای حقوق بشر Dr. سواتی چاکرابورتی استادیار حقوق بشر و مطالعات زنان در Schoolguru Eduserve Pvt Ltd. او عضو بین المللی KAICIID در وین، اتریش است. او دکترای خود را در رشته حقوق بشر از دانشگاه کلکته با پایان نامه "حق تحصیل: مطالعه ای بر روی زنان قبیله ای روستایی بنگال غربی" انجام داده است. او به عنوان مشاور پژوهشی به کمیسیون ملی حقوق بشر، هند پیوست. او بنیانگذار و مجری پروژه آنلاین پلتفرم به نام "Webplatform4Dialogue" با مجموعه ای از وبینارها، گفتگوها و انتشارات است. او مدیر عامل آکادمی تابستانی Docoral اوراسیا (EDSA) است. دکتر چاکرابورتی به عنوان مدرس در کالج انگلیسی (مدرسه مدیریت)، کالیکات، کرالا، تخصص تدریس خوبی داشت. او همچنین عضو شورای اجرایی مرکز ملی تحقیقات رشد و توسعه فراگیر (NCDR)، میسور است. عضو کمیته بازبینی مجله تحقیقات روانشناختی و تربیتی راج راجشواری همچنین ویراستار کتابهایی مانند «راهنمای حقوق بشر و مطالعات قبیله ای»، «راهنمای رسانه های اجتماعی برای شمول دیجیتال و اجتماعی»، «توسعه قبیله ای»، «جنسیت» است. هویت و نقشها در هند: مسائل و چالشها»، «راهنمای چند رشتهای طرد اجتماعی و حقوق بشر» و «راهنمای روابط بینالملل: مسائل حقوق بشر و سیاست خارجی جلد اول و جلد دوم». دکتر چاکرابورتی از طریق سمینارها، کنفرانس ها و کارگاه های مختلف با شبکه خود ارتباط بین المللی گسترده ای دارد.
نمایش نظرات